• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2020

16:26

PRED DERBI! Zvezdin biser Nikolić jasan: Imamo veći kvalitet od Partizana!

Fudbal

PRED DERBI! Zvezdin biser Nikolić jasan: Imamo veći kvalitet od Partizana!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić smatra da su crveno-beli kvalitetniji tim od Partizana i da će to dokazati u nedelju u večitom derbiju na stadionu "Rajko Mitić"

- Očekujem punu Marakanu i što više naših navijača, koji će nam kao i do sada biti 12. igrač. Oni mogu da nas vode do pobede. Što se utakmice tiče, biće borbeno, sa mnogo duela i trčanja, ali ako nastavimo sa onim što smo započeli i sve sa treninga prenesemo na teren, mislim da ćemo ostvariti željeni rezultat. Smatram da smo kvalitetniji od Partizana i da ćemo to i pokazati u nedelju - rekao je Nikolić.

Mladi vezni igrač istakao je da ima veliku želju da zaigra na 162. večitom derbiju.

- Naravno da imam želju da igram večiti derbi, ali još uvek ne znam da li ću početi meč. Bez obzira na to da li startovao ili ušao sa klupe, pristup će mi biti isti. Pružiću svoj maksimum na terenu i biću u funkciji tima. Verujem u sebe, ali najvažnije je da ostvarimo pozitivan rezultat i obradujemo naše navijače - rekao je Nikolić i dodao da je zadovoljan svojim partijama u prva tri meča u drugom delu sezonu.

Meč 24. kola Superlige između Crvene zvezde i Partizana igra se u nedelju od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samo oštro

pre 4 godine

Momak a znaš li ti da ovi grubijani iz Partizana neznaju drugačije da igraju već samo grubo,oštro.Zato naoštrite se i vi dobro.Kod kuće igrate,odrati ih prvo od batina a drugo pobediti ih.Srećno momče.

Miki Sumadija

pre 4 godine

Igrajte vi kako hocete mi vas deremo svakako, sve zavisi od nas, vas samo sudije mogu da spase kao nebrojeno puta do sada. 3:0 za Partizan, zivi bili pa videli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija