• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

14:46

POBEDI ZVEZDA - NAMEŠTENO, POBEDI PARTIZAN - NAMEŠTENO! BILA JE ODVRATNA ATMOSFERA! Ninković otvorio dušu, prisetio se "Marakane" i srpskog fudbala!

Fudbal

POBEDI ZVEZDA - NAMEŠTENO, POBEDI PARTIZAN - NAMEŠTENO! BILA JE ODVRATNA ATMOSFERA! Ninković otvorio dušu, prisetio se "Marakane" i srpskog fudbala!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, a danas igrač Sidneja Miloš Ninković prisetio se vremena dok je nosio dres crveno-belih

Ninković je za crveno-bele nastupao u sezoni 2013/2014, i osvojena je titula nacionalnog prvaka. Kaže da mu je sezona u crveno-belom dresu najdraža u karijeri, ali da se ne kaje što tada nije ostao.

- Kad god se setim te godine, bude mi i lepo i teško što nismo igrali Evropu. Ne kažem da je ta generacija mogla da uđe u LŠ, ali to sam želeo. Jako teška godina - svim igračima iz te generacije, kao i celom stručnom štabu treba odati priznanje, neverovatno je osvojiti titulu u tako teškom stanju kakvo je bilo u klubu. Pogotovo (treneru) Slaviši Stojanoviću, mislim da je on izgurao najveći deo posla. Ako se sećate njegove slike kad je dolazio i kad je odlazio, čovek kao da je ostario pet-šest godina. Bez obzira na sve, ta godina mi je najlepša. Nisam se vratio s 36 u Zvezdu, već sa 28. Srećan sam jer smo uzeli titulu, mada je to bila fudbalski jedna od gorih mojih sezona. Jako je teško igrati za klub koji voliš, izgoriš u prevelikoj želji, hteo bi sve, i da odbraniš i da daš gol, i da asistiraš, a na kraju ne uradiš ništa. Bitno mi je samo da smo osvojili tu titulu - kazao je za Sport klub Ninković.

POSLEDNJA VEST SA "MARAKANE"! Zvezda ima važno obaveštenje za navijače!

OVO SU SVI S NESTRPLJENJEM ČEKALI! Određeno ko sudi večiti derbi!

 

Osvrnuo se Ninković na tešku situaciju u klubu tada.

- Džoni Mijailović, Milijaš, Mrđa i ja pomagali smo mlađima koliko smo mogli, ali opet, ja kad sam bio mlad nisam imao redovnu platu... Dok si mlad, i hajde, ali sa 28 recimo, imaš i porodicu, a nemaš redovna primanja. Teško je održati dobru atmosferu u takvoj situaciji, zato i Stojanoviću najviše treba skinuti kapu.

Nije se pokajao što nije ostao, a navodi i konkretne razloge. 

- Sva ta atmosfera u srpskom fudbalu nije mi odgovarala, tereni, ambijent na stadionima... Ja sam posle te godine bio totalno umoran, razmišljao sam čak i da završim karijeru. Ne osećaš se kao igrač, ima dva-tri stadiona gde je lep teren, pune tribine, ostalo je muka za igrati, a verovatno i za gledati. I ta atmosfera - kad pobediš, namešteno je. Sećam se meča sa Radničkim iz Niša "namešteno, pobedili smo", a mi jedva izvukosmo živu glavu, 1:1 ako se ne varam, dali smo u poslednjem minutu gol. Ne govorim samo za Zvezdu, i za Partizan je isto - kad pobede, namešteno je... Cela ta atmosfera mi je odvratna i nisam video sebe dalje tu. Ta jedna godina mi je bila dovoljna - jasan je bio Ninković.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija