• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

01.03.2020

10:50 >> 09:12

KLOP JE ZAISTA NEVEROVATAN! Votford je DEMONTIRAO Liverpul, a Nemac pokazao od kakvog je materijala napravljen!

Fudbal

KLOP JE ZAISTA NEVEROVATAN! Votford je DEMONTIRAO Liverpul, a Nemac pokazao od kakvog je materijala napravljen!

Podeli vest

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da njegova ekipa večeras nije igrala dobro protiv Votforda, ali da je na pravi način prihvatila poraz

- Oni su uradili ono što su želeli, a mi nismo. Tako je u fudbalu. Prvo poluvreme je bilo teško, imali smo loptu, ali nismo bili u dobrim pozicijama za dodavanje, za završetak akcije, protiv zaista dobre, organizovane ekipe, koja je bila vrhunski pripremljena za ovu utakmicu- rekao je Klop.

NEOČEKIVAN POTEZ! Sari napušta Juventus! Već ima novi posao...

Liverpul je izgubio od Votforda sa 0:3 i prekinuo niz od 44 utakmica bez poraza u Premijer ligi. To je prvi poraz Liverpula ove sezone u Premijer ligi.


- Moraš to da prihvatiš, nije lako, ali to je dokaz da večeras nismo bili dovoljno dobri. Uvek je teško, ali na kraju moramo da prihvatimo poraz. U utakmici moraš da se boriš. Gubili smo 0:3, ali smo i dalje pokušavali, nije bilo glupih situacija u kojima se neko iznervira i pokuša da šutne nekoga. Ako pobediš dobro je, ako izgubiš, pokušaj to da uradiš na pravi način, uradi to kao muškarac- naveo je Klop.

Njegova ekipa imala je samo jedan šut u gol, prvi put od prošlog februara u remiju bez golova protiv Mančester junajteda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija