• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2020

19:57

(VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNE TUČE PRED DERBI! Strašan sukob navijača na ulicama Beograda!

Fudbal

(VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNE TUČE PRED DERBI! Strašan sukob navijača na ulicama Beograda!

Podeli vest

I ovaj derbi imao je krvavu uvertiru... Sat vremena pred meča došlo je do velike tuče a sada se pojavio i snimak

Na uglu Lamartinove i Nebojšine ulice došlo je do žestokog sukoba. Povređena su trojica navijača koja su prevezena u Urgentni centar.

Srećom, policija je brzo uletela među navijače i prekinula tuču.

 

Prema prvim informacijama, niko nije ozbiljnije povređen. 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojša

pre 4 godine

Гамад наркомана и алкохоличара

Vojvodjanin

pre 4 godine

Proveriti kamere i sve na prinudni rad po par godina, a roditelje odrati ko volove jel su pustili decu na ulicu da prolivaju krv. Bruka i sramota Srbi na Srbe, nije ni cudo sto nas smatraju divljacima, divna slika za zapadne medije i potvrda da smo divljaci i da netreba dolaziti u Srbiju

Stršljen

pre 4 godine

Da smo država, a nismo, imamo zakon o incidentima na utakmicama ali to je kao i ostalo MRTVO SLOVO NA PAPIRU. Da je odmah nastupla Interventna, polomila narkomane (tamo nema nikog ko to nije) pohapsila one najbučnije, ostavila ih u podrum dok im ne istekne dejstvo narkotika, izveli pred sudiju, osudili i ispostavili im račun za svu štetu koju su napravili. Partizanovac sam ali onaj od nekad ranije. Zašto policija nije intervenisala na paljenje stolica, pa da pohapsi debile osudi i naplati im celokupnu štetu onako kako piše u tim zakonima. Ali to država neće treba joj divljaštvo i prostakluk kako bi smo videli koliki smo debili. Odavno sam prestao da idem na utakmice i više nikad neću. A odraz svega toga je i mrtva reprezentacija koja više nije ni u prvih 30 u evropi. Mislite da je sve to slučajno???

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija