• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2020

15:17

GOLAC ŽESTOKO UDARIO PO VEČITIMA! Tužno i bedno, antipropaganda fudbala! Treneri? Ne možete se obučavati na Zvezdi i Partizanu!

Fudbal

GOLAC ŽESTOKO UDARIO PO VEČITIMA! Tužno i bedno, antipropaganda fudbala! Treneri? Ne možete se obučavati na Zvezdi i Partizanu!

Podeli vest

Bivši trener fudbalera Partizana Ivan Golac govorio je bez dlake na jeziku o 162. "večitom" derbiju (0:0) i nije imao milosti prema igračima, ali i trenerima

Golac kaže da je bio je razočaran viđenim.

- Bila je ovo apsolutna antipropaganda fudbala. To odavno više nije pravi derbi. On se održava na jedan veštački način, a ono što nije prirodno ne može ni da opstane. Ovo nema veze sa fudbalom i sportom uopšte - kazao je Golac za "Glas Srpske".

(VIDEO) AUUUU....Večiti derbi iz ovog ugla niste videli, ostavlja bez daha!

(VIDEO) BOMBA, JOŠ JEDNA, LUDNICA, PAKAO, SAD SE MEĐUSOBNO TUKU... Englez u neverici na večitom derbiju!

 

Golac veruje u "večite" rivale, ali ističe nizak nivo kvaliteta fudbala koji je viđen na "Marakani".

- Crvena zvezda i Partizan su nosioci srpskog fudbala. Međutim, ono što su prikazali bilo je tužno i bedno. Ko je gledao utakmicu, uzalud je potrošio vreme. Bolje da je čitao neku knjigu. Ovaj duel je bio ispod svakog nivoa. Ne znam da je ikada u istoriji odigran slabiji derbi - naveo je Golac.

Foto: Starsportphoto

 

 

Kritika je bilo i na račun trenera i jedne i druge ekipe.

- Pre svega, ne možete se obučavati na Zvezdi, Partizanu, reprezentaciji... Time devalvirate struku, znanje, sve. Postoji početak i zna se kako on ide. Verujem da su mnogi šokirani Dejanovom izjavom. Jer ako smo zadovoljni ovim, onda smo u velikim problemima - rekao je Golac o Dejanu Stankoviću, debitantu na derbijima i od ove godine novom treneru Zvezde, a onda se osvrnuo i na taktiku Sava Miloševića.

DRAGIŠA BINIĆ SUROV POSLE DERBIJA: Igrači su krivi!

TANASIJEVIĆ OPLEO PO VEČITIMA: Najgori derbi u istoriji, sve je bilo ispod nivoa!

 

- Kada imate takav zaostatak, nemate šta da izgubite. Očekivao sam zato ofanzivniju i agresivniju postavku. To se nije dogodilo i prihvatiću da za to nije bilo kvaliteta. Ako na terenu ne pokažete zdravu, pozitivnu agresiju i želju, onda nemate ni šta da tražite. Ipak, Partizan je imao neke šanse, do njih je došao greškama rivala i da ih je realizovao, možda bi utakmica otišla u drugom smeru. A pošto smo utvrdili da kvalitet nedostaje, drugačije nije ni moglo da se završi -  istakao je Golac.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Svaka čast gospodinu Golcu. Sve što je rekao je gola istina. Nažalost je istina da bi bio trener Zvezde i Partizana morao si imati pored ljudskih kvaliteta i trenerske kvalitete sa dokazanom karijerom. Ovi danas koji vode Zvezdu i Partizan imaju samo prvo, a drugo nemaju, a vode tako velike klubove. Zbog toga nam je klubski f kao i reprezentativni fudbal na niskim granama. Pitam se zašto se Džajiće ne pita, za Zvezdino dobro. Pazalo se da uprava koja je kupovala strance prošlo leto napravila strašne greške koje ispašta klub danas.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija