• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2020

18:55

HRVATSKA BRUKA I SRAMOTA! NEĆE SRBINOV DRES! Navijači Dinama slavili sa igračima pobedu nad Hajdukom, fudbaleri im POKLONILI DRESOVE, ONI VRATILI STOJANOVIĆEV!

Fudbal

HRVATSKA BRUKA I SRAMOTA! NEĆE SRBINOV DRES! Navijači Dinama slavili sa igračima pobedu nad Hajdukom, fudbaleri im POKLONILI DRESOVE, ONI VRATILI STOJANOVIĆEV!

Podeli vest

Fudbaleri Dinama pobedili su Hajduk ove srede u derbiju HNL lige sa 2:0 u Splitu, ali jedan igrač "modrih" ovaj meč neće pamtiti po lepom

 

U pitanju je reprezentativac Slovenije Petar Stojanavić, koji je poreklom iz Srbije.

PROŠLOST NE MOŽE DA SE OBRIŠE! Legendarni as Hajduka žali što je igrao u Zvezdi!

Naime, nakon pobede nad Hajdukom igrači su otišli do navijača da sa njima proslave pobedu. Skinuli su dresove i bacili ih na tribine, međutim, "bed blu bojsi" su odlučili da Stojanovićev dres vrate nazad.

Foto: Reuters

Tim povodom se oglasio kapiten Dinama, Emir Dilaver, koji je zbog onoga što se desilo klupskom kolegi rođenom u Ljubljani - na Instagramu napisao sledeće:

- Da nas Hajduk pobedi na Maksimiru, njegovi igrači bi uživali sa svojim navijačima. Možda bi na putu za Split još popili koje (piće) zajedno. A mi? Mi možemo samo biti tužni jer pojedini navijači vređaju naše saigrače kad im daju dres. Svaka čast. Ne osećam se kao pojednik kad moj saigrač sedi tužan nakon utakmice - poručio je Dilaver.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
drago

pre 4 godine

Samo se jos totalni idioti i budale CUDE na postupke hrvata! Dovoljno ste izgleda daleko da zaista znate ko su hrvati, pa vas sve nesto prenerazava i cudi sta rade. Jel treba da u Srbiju udje jedna "NATO hrvatska ekspedicija" pa da vam napokon u Srbiji dodje sto kazu iz d..ta u glavu???!!! Evo ja se kao sto se vi SVAKI PUT cudite, krstim se i levom i desnom na vase cudjenje. Dok zadnje srce Srpsko kuca, dotle hrvat nece imati mira,.. i kome to nakon 20 veka nije jasno, sta da vam se radi

jurs

pre 4 godine

Gdje su srbi tu su i problemi to još niste shvatili?

Razumem ne razumem

pre 4 godine

Razumem da neko nekoga ne podnosi iz zavisnost sto nema kao on, ali ne razumem, da neko, neki narod u vecini mrzi nekoga ko je bolji, kvalitetniji u svakom smislu tih reci, je bolest. sami sebe razboljevate, zadojavate decu mrznjom, to je dokaz da ste spolja "ozraceni" mrznjo, a period raspadanje je dug dok vas neko ne prosveti i prosvetli. To je neizlecivo. Nije vama lako, umiracete sa tim i od toga. Neka vam je Bog u pomoci.

NEBOJŠA

pre 4 godine

DRAGO SVAKA ČAST.NEK SI IM REKAO.OVI OVDE ZAISTA MISLE DA SE U USTAŠKOJ RADI SAMO O''ŠAČICI EKSTREMISTA''.ZADOJENI JUGOSLOVENSTVOM JEDNOSTAVNO ODBIJAJU DA SHVATE,DA POVERUJU SVOKIM OČIMA,DA SE HRVATI DELE SAMO NA DVE SORTE:1.ONI KOJI PATOLOŠKI MRZE SRBE 2.ONI KOJI PATOLOŠKI NE VOLE SRBE .sve ostalo je ''kukolj'',reda statističke greške.nažalost nama ni tri genocida u jednom veku nisu dovoljna da otvorimo oči

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija