• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2020

17:59

LUDNICA NA BANJICI - 7 GOLOVA, PENAL, CRVENI KARTON! TSC sa igračem manje i posle preokreta do velike pobede, Voša vezala treći trijumf!

Fudbal

LUDNICA NA BANJICI - 7 GOLOVA, PENAL, CRVENI KARTON! TSC sa igračem manje i posle preokreta do velike pobede, Voša vezala treći trijumf!

Podeli vest

Bačka Topola je posle preokreta i goleade savladala kao gost Rad na Banjici rezultatom 4:3

Gosti su inače od 27. minuta igrali sa igrače menja, jer je Antonić dobio drugi žuti karton, ali su ipak uspeli da se vrate i trijumfuju.

Foto: Starsportphoto

 


Kaluđerović je sa bele tačke doneo prednost ekipi Rada. Međutim, gosti su do kraja poluvremena preokrenuli na 3:1 golovima Zeca, Lukića i Silađija. 

(VIDEO) SILNA ZVEZDA PREGAZILA MAČVU! Šou Bena u Šapcu - dva gola i asistencija!

SAVO SE NE PLAŠI KORONAVIRUSA: Nema razloga za paniku!

U 69. minutu Tumbasević je goste odveo na 4:1, a samo minuta kasnije je Busnić smanjio na 4:2. Minut pre kraja meča Kaluđerović je drugim pogotkom na utakmici vratio nadu navijačima, ali nije bilo promene rezultata do kraja utakmice. 

Foto: Starsportphoto

 

TSC ima 13 pobeda i zauzima četvrto mesto na tabeli sa 47 bodova. Rad je pretrpeo 18. poraz i pretposlednji je sa 15 bodova.

Vojvodina je u Novom Sadu pobedila Mladost sa 2:1 i popela se na drugo mesto na tabeli. Nemanja Čović doneo je vođstvo domaćima u 66. minutu, a zatim je igrač Mladosti Zlatko Zečević postigao autogol u 76. minutu. Jedini gol za ekipu iz Lučana postigao je Miloš Šatara u 82.

Vojvodina je druga na tabeli sa 54 bodova, a Mladost zauzima deveto mesto sa 34 boda.

Radnik je na svom terenu pobedio Javor sa 2:0, dok je nerešeno 0:0 bilo u duelu Napretka i Proletera.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 4 godine

Inače, a mnogi to ne znaju - Andrija Kaluđerović je ponikao u TSC Bačka Topola. Dušan Tadić takođe. I jedan i drugi su bačkotopolčani. Pa onda Nikola Žigić... Toliko o TSC. Napred TSC.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija