• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2020

22:35

REMZI JE DAO GOL, ZNATE ŠTA SLEDI... Juventus SAVLADAO Inter i nastavio trku za Skudeto!

Fudbal

REMZI JE DAO GOL, ZNATE ŠTA SLEDI... Juventus SAVLADAO Inter i nastavio trku za Skudeto!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa savladali su na som terenu ekipu Intera u derbiju 26. kola Serije A sa 2:0

Golove za torinski tim postigao je Aron Ramzi u 55.minutu i Paulo Dibala u 67. na asistenciju upravo Remzija!

(FOTO) SUDAR DVA AUTOBUSA! Navijači Borca doživeli saobraćajnu nesreću! Evo šta se tačno dešavalo...

Ovim trijumfom Juventus je nastavio trku sa provplasiranim Lacijom, dok se Inter udaljio korak nazad u borbi za Skudeto.

 

 

Već godinama unazad postoji jedno pravilo koje glasi "Kad Remzi postigne gol dogodi se neki smrtni slučaj". Naravno, to je sve samo šala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jana2234

pre 4 godine

Pa i nije sala.. Umro je glumac Maks fon Sidou. Dobitnik oskara i glumio u bezbroj filmova izmedju ostalog i u Isterivac djavola, ratovi zvezda,igra prestola..

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija