• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2020

11:12

FSS JASNO PORUČIO! Srbija NE PUTUJE u Oslo ukoliko ne dobije PISANE GARANCIJE!

Fudbal

FSS JASNO PORUČIO! Srbija NE PUTUJE u Oslo ukoliko ne dobije PISANE GARANCIJE!

Podeli vest

U Fudbalskom savezu Srbije svi su na nogama zbog novonastale situacije oko koronavirusa. Najviše nedoumica je trenutno oko srpskih igrača koji igraju u Italiji

Na Terazijama 3 i 35 su u stalnoj komunikaciji sa predstavnicima UEFA, ali i čelnicima Fudbalskog saveza Norveške s obzirom da je do utakmice ostalo još tačno dve nedelje.

Međutim, pitanje je da li će biti utakmice, s obzirom na to da su FS Bosne i Hercegovine i Slovačke poslali dopis UEFA i traže da se mečevi baraža odlože. Takođe, Rumuni su poručili da bez garancija da njihovi igrači neće biti zdravstveno ugroženi, neće ni putovati za Island na utakmicu baraža.

ŠOK U NORVEŠKOJ PRED SRBIJU! Već ima preko 100 obolelih od koronavirusa, PROTIV "ORLOVA" ĆE MORATI BEZ NAVIJAČA!

KORONAVIRUS ZATVARA STADIONE! DA LI ĆE SE IGRATI NORVEŠKA - SRBIJA? Evo šta kažu domaćinI!

 

- Nemamo neke nove informacije oko utakmice, ali će ih biti u narednih nekoliko dana. Što se tiče Nemanje Maksimovića, utakmica njegovog Hetafea sa Interom je odložena za sedam dana i moguće da će se igrati na neutralnom terenu - istakao je za Žurnal Vladimir Matijašević, sportski rektor Fudbalskog saveza Srbije.

Ostaje otvoreno pitanje, ukoliko ne dođe do otkazivanja baraža za Ligu nacija, šta će biti sa našim igračima iz Italije, osim što trenutno ne treniraju, ograničeno im je i kretanje.

HITAN SASTANAK UEFA! Baraž Lige nacija pred odlaganjem? Šta će biti s "orlovima"?

ŠAMARČINA KORONI! Tadić je jedan HRABAR čovek!



- Pitanje je da li će ih pustiti iz Italije, ako i dođu sigurno će odmah ići na pregled. Sve bismo to dobro organizovali, međutim ne mogu još ništa da kažem šta će biti. U svakom slučaju čekamo i odgovor iz UEFA i FS Norveške. Sigurno nećemo ni krenuti na put ukoliko ne dobijemo napismeno od domaćina garancije da će naši igrači moći da uđu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija