• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2020

23:35

ITALIJANI NEMAJU DILEMU: Tražićemo da se odloži Evropsko prvenstvo!

Fudbal

ITALIJANI NEMAJU DILEMU: Tražićemo da se odloži Evropsko prvenstvo!

Podeli vest

Fudbalski savez Italije zatražiće od Evropske fudbalske unije (Uefa) da odloži Evropsko prvenstvo zbog pandemije korona virusa

 

Predsednik fudbalskog saveza najugroženije države u Evropi od virusa COVID-19 nema dilemu.

JUVENTUS SPREMA POSAO GODINE! Ronaldo uskoro potpisuje?

- Predložićemo Uefa da odloži Evropsko prvenstvo - rekao je predsednik italijanskog saveza Gabrijele Gravina za "Mediaset".

On je naveo da se u Italiji nadaju da će uspeti da završe sezonu u Seriji A do 30. juna, mada ne isključuje produženje na još mesec dana.

Foto: reuters

Evropsko prvenstvo trebalo bi da bude odigrano od 12. juna do 12. jula u 12 evropskih gradova, ali je održavanje turnira ugroženo zbog pandemije korona virusa.

Svih 55 članica Uefe, predstavnici udruženja igrača, klubova, liga i drugi nadležni, u utorak će putem video konferencije održati odvojene sastanke sa predsednikom evropske kuće fudbala Aleksandrom Čeferinom i njegovim saradnicima povodom nastale krize. Konačnu odluku doneće Izvršni komitet UEFA.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija