• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2020

11:59

DIBALA NAPRAVIO VELIKU FRKU! Porodica mu zbog korone završila u policiji!

Fudbal

DIBALA NAPRAVIO VELIKU FRKU! Porodica mu zbog korone završila u policiji!

Podeli vest

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala, zajedno sa devojkom inficiran koronavirusom, što je prvo skrivao od javnosti.

 

Dibala je prvo prećutkivao da je zaražen, a onda žestoko zabrinuo Argentince jer mu je nedavno u poseti bila cela porodica, koja se potom ponašala krajnje neodgovorno po povratku u domovinu.

CRNI JOVIĆU, ŠTA URADI? Da li je ovo Luka prozvao Dejana Stankovića? "Delije" mu neće oprostiti!CRNI JOVIĆU, ŠTA URADI? Da li je ovo Luka prozvao Dejana Stankovića? "Delije" mu neće oprostiti!

DRAMA SRPSKE FUDBALERKE! Ostala ZAROBLJENA U KAMPUSU, u pomoć joj pritekla saigračica!

 

 

Kako prenose argentinski mediji policija je privela Dibalinu majku, ali i njegovog brata i devojku, jer se nisu poštovali propise o samoizolaciji posle dolaska iz Italije u kojoj bukti epidemija pomenutog virusa.

Pošto se saznalo da su se šetkali po gradu, kao što je to kod nas neodgovorno činio Luka Jović, ali i Nikola Ninković, njih troje su hitno privedeni u policijsku stanicu, kako bi im se uzele izjave, pa odvedeni u bolnicu na medicinska testiranja na novi koronavirus.

Ukoliko se ispostavi da su bili inficirani, mogli bi da očekuju oštrije kazne nego samo one novčane zaprećene za kršenje propisa o samoizolaciji.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija