• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

08:57

DRAMA FUDBALERA KALJARIJA: Moja žena IMA RAK, plašim se da bih mogao da joj prenesem koronu!

Fudbal

DRAMA FUDBALERA KALJARIJA: Moja žena IMA RAK, plašim se da bih mogao da joj prenesem koronu!

Podeli vest

Belgijanac Radža Naingolan, fudbaler Kaljarija na pozajmici iz Intera, trenutno proživljava verovatno najteže momente u karijeri

Koronavirus okovao je Italiju, a Naigolanova supruga bori se sa kancerom, pa on kaže da se plaši da izaže iz kuće i do prodavnice. 

PLUĆA SU MI ČUDNO ZVUČALA, CELO TELO ME JE BOLELO... Ovo niko ne želi da mu se desi!

DOZVALI SE PAMETI! Hteli da treniraju dok ljudi umiru - Saletov Virtus promenio odluku!

 

- Korona virus je veliki problem, priča se samo o tome. Bolnice se izbegavaju, a terapije se odlažu. Nadam se da će ovo što pre da se reši jer Klaudija ima vrlo slab imunitet. Zato ne idemo u bolnice, a potoji lista čekanja koja određuje gde sledeće može da ide - kaže Naingolan, koji mora da bude obazriviji nego ikada ranije.

- Sada, kad idem u kupovinu postoji rizik da uhvatim virus. Kad stignem kući, plašim se da bih mogao da joj ga prenesem, ali sam vrlo pažljiv i mislim da je za sada sve u redu. Već smo prošli kroz najteži period i verujem da stvari sada idu u pravom smeru - nada se Naingolan.

 

Bonuas video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija