• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

09:55

40.000 FUNTI NEDELJNO MANJA PLATA! Potez za RESPEKT, svi moraju da se ugledaju na trenera Lidsa!

Fudbal

40.000 FUNTI NEDELJNO MANJA PLATA! Potez za RESPEKT, svi moraju da se ugledaju na trenera Lidsa!

Podeli vest

Menadžer Lidsa Marselo Bielsa, prihvatio je smanjenje plate kako bi pomogao klubu dok traje pandemija koronavirusa.

Engleski klub, poput većine klubova, ima smanjenje finansijskog priliva pa je Argentinac prihvatio smanjenje u iznosu od 40.000 funti nedeljno.

BOLI GA UVO ZA KORONAVIRUS! Nesvakidašnji i NENORMALAN potez Marsela Bijelse!

HOROR, DOKTOR SVE POTVRDIO! Svi su se grlili i ljubili – četiri puta! To je ubrzalo širenje infekcije!

 

Osim Bielse na ovaj potez odlučili su se svi članovi stručnog štaba, kao i igrači, među kojima su i najplaćeniji Patrik Bamford i Kiko Kasilja.

Lids Junajted je porodica, ovo je kultura koju su kreirali svi, od trenera, igrača do navijača. Period ispred nas je neizvestan i zato je važno da svi radimo kao jedan kako bi kraj sezone dočekali onako kako želimo. U međuvremenu slušajte savete kako bi pobedili virus - navodi se u saopštenju Lidsa.

U klubu očekuju da će ovaj potez uprave i igrača pomoći kako bi više od 270 zaposlenih, koliko ih ima u klubu, sačuvalo posao dok traje prekid sezone.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija