• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2020

12:05

PRIJATELJSTVO ZA CEO ŽIVOT! Kako su se zgotivili Matić i Ibra? Srbin mu rekao da je devojčica, pale su i psovke, ostalo je ISTORIJA!

Fudbal

PRIJATELJSTVO ZA CEO ŽIVOT! Kako su se zgotivili Matić i Ibra? Srbin mu rekao da je devojčica, pale su i psovke, ostalo je ISTORIJA!

Podeli vest

Nemanja Matić i Zlatan Ibrahimović su danas veliki prijatelji, ali... Njihov odnos na početku nije bio tako sjajan jer je Srbin jedini igrač Mančestera koji je pokazao zube Ibri

Priču o tome kako je počelo jedno veliko prijateljstvo otkrio je novinar Aleksandar Stojanović.

- Kada je Matić prešao u Junajted, video je na treninzima da se svi sa prevelikim poštovanjem odnose prema Zlatanu. Niko čvrst u duelu sa njim, gotovo da ga obilaze. Desi se situacija da su jedan do drugog, Matić uleti u duel, odnese i loptu i Ibrahimovića... Ovaj ga mrko pogleda. Sledeći put slično. I tako non stop. Gunđa nešto Zlatan i u jednom trenutku mu kaže nešto ružno. Na šta mu Matić odgovori u smislu: "Hajde ne ponašaj se kao devojčica, nego igraj, šta tu kukaš..." Od tog dana bili su najbolji prijatelji u klubu - napisao je Stojanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Ovo je fotografija Nemanje Matića i Zlatana Ibrahimovića iz novembra 2017. Pevali su zajedno neku srpsku folk pesmu.Imaju, uostalom kao što se i vidi, sjajan odnos. Kada je Matić prešao u Junajted, video je na treninzima da se svi sa prevelikim poštovanjem odnose prema Zlatanu. Niko čvrst u duelu sa njim, gotovo da ga obilaze. Desi se situacija da su jedan do drugog, Matić uleti u duel, odnese i loptu i Ibrahimovića... Ovaj ga mrko pogleda. Sledeći put slično. I tako non stop. Gundja nešto Zlatan I u jednom trenutku mu kaže nešto ružno, iskreno ne sećam se šta, nešto u smislu "Šta hoćeš, šta ti je, jesi li normalan..." Na šta mu Matić odgovori u smislu: "Hajde ne ponašaj se kao devojčica, nego igraj, šta tu kukaš..." Od tog dana bili su najbolji prijatelji u klubu. Često se čuju i svaki razgovor je prozivka. Nemanja je dogovorio sa Zlatanom i Murinjom da jednom dodju na Ub i budu njegovi gosti. Inače Matić obožava Ub i to je za njega centar sveta. Kada je sagrađena nova deonica auto puta, on je rekao: "Eto, sada je Beogradjanima mnogo lakše i jednostavnije da dodju na Ub, mi ionako nemamo potrebu da idemo za Beograd." Kada mu je jednom supruga Aleksandra, sa kojom ima troje dece, rekla: "E sada ćeš ti da kupuješ nameštsj se za stan mučiš sa majstorima, ja ne mogu..." On je ozbiljno odgovorio: "Dobro... Ovde na ulazu ćemo staviti neku kožnu prekrivku, tu iznad kamina ćemo glavu jelena sa rogovima, već sam dogovorio..." Ona je brže bolje rekla: "Neee, nemoj ništa.. Ja ću sve." Za Zlatana, bio je u Novom Sadu na oproštajnoj utakmici Siniše Mihajlovića. Tada sam ga pitao da li je istina da je na zagrevanju pred utakmicu Juventusa pimpovao žvaku i vratio je u usta. Rekao je da jeste. (ima snimak) ??????? Nemanja Matić and Zlatan Ibrahimović listen and singing some Serbian folk music in Dec 2017. while in Man Utd. They have great relationship. They make fun of each other all the time. Nemanja is in love with his village Vrelo near Ub. He goes there whenever he has some spare time. People love him, still a lot of school friends. Zlatan and Mourinho will come one day, they promised as they want to see Nemanja"s special place.

A post shared by Александар Стојановић (@alesto) on Mar 28, 2020 at 3:39am PDT

 

Nekada je važno pokazati zube, tako se stiče poštovanje...

Bonus video:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija