• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2020

16:06

UŽASNA TRAGEDIJA MIHINOG PRIJATELJA! Korona je odnela mog oca, NE MOŽEMO DA GA SAHRANIMO, ni POSLEDNJE ZBOGOM mu nismo rekli!

Fudbal

UŽASNA TRAGEDIJA MIHINOG PRIJATELJA! Korona je odnela mog oca, NE MOŽEMO DA GA SAHRANIMO, ni POSLEDNJE ZBOGOM mu nismo rekli!

Podeli vest

Tragična priča, još jedna od mnogih koje su stigle iz Italije poslednjih dana! Đankarlo Markolin, otac bivšeg italijanskog fudbalera, inače prijatelja i bivši saradnik našeg Siniše Mihajlovića, Darija Markolina, preminuo je od koronavirusa


Imao je 75 godina, živeo je u Breši i bolovao od hipertenzije. Korona ga je odvela u smrt za samo nekoliko dana. Bivši fudbaler je ispričao tragičnu priču, koja je šokirala celu njegovu porodicu. 

Đanka, kako su ga svi zvali, preminuo je posle dve nedelje borbe. Umro je u sredu, dok je u bolnicu u Breši piomljen 12, marta.

LEGENDA ISKRENO O MIHI! Iskrene reči i PRIZNANJE o nekadašnjem bombarderu iz Rima!

(FOTO) OPAMETIO SE! JAVIO SE JOVIĆ IZ IZOLACIJE! Evo šta Luka RADI sa Sofijom u karantinu!

 

- Poslednja dva dana bio je veoma loše, nije mogao da priča. Govorili su "stabilno je", pa "nije dobro" i na kraju "bez svesti je". Nisu mogli ništa. Na pitanje da li se radi o satima ili danima, rekli su da su sati u pitanju - rekao je Darijo za Koriere delo Sport.

- Primio sa hiljade poziva iz sveta fudbala i televizije. Odgovorio sam svima. Prvi me je pozvao Roberto Manćini, a onda i Siniša Mihajlović. Zvali su me i Toti, Koistakurta, Ćiro Ferara... mnogi drugi iz sveta fudbala.

NEVEROVATNO! MIHAJLOVIĆA JEDVA OTERALI U RIM! Čelnici Bolonje nisu imali DRUGO REŠENJE!

NAJNOVIJA VEST! Srpski REPREZENTATIVAC zaražen KORONAVIRUSOM!



Breša je kao i Bergamo katastrofalno pogađena koronavirusom. Trenutno, čini se da nema izlaza.

- Hiljade je mrtvih, ulice su puste, samo  prolaze vozila hitne pomoći. Neće biti sahrene, jer će biti kremiran kao i drugi koji nisu uspeli da se izbore sa virusom.Ali, moramo da čekamo, na listi smo za čekanje, možda za nedelju dana, ne znam. Šokantno je to. Solidarnost u svetu fudbala je jedina lepa stvar. Voleo bih da mu kažem: "Da li si video, ovo je za tebe". 

Dario kaže da je bolest brzo napredovala.

- Prvo je imao groznicu. Bio je u rizičnoj grupu, ne samo jer ima 75 godina. Patio je od hipertenzije. Virus je našao plodno tlo. U početku su rekli da kod kuće pratimo njegovo stanje, ali posle četvrtog dana imao je temperaturu 39,5 pa i 40. Moj brat je nabavio mašinu koja meri  zasićenost kiseonikom, on je bio na 78, a minimalna vrednost je 92. Odmah smo obavestili bolnicu. Sve je bilo brzo, nismo stigli ni da mu kažemo poslednje zbogom - otkrio je Darijo, koji je našem Siniši bio asistent i Kataniji, a radili su zajedno sa Manćinijem u Interu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija