• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2020

23:55

ZAPUŠIO JE USTA SVIMA! AUUU: Za tebe sam gospodin Kolarov!

Fudbal

ZAPUŠIO JE USTA SVIMA! AUUU: Za tebe sam gospodin Kolarov!

Podeli vest

Fudbaler Rome Gonsalo Viljar otkrio je nekoliko zanimljivih situacija iz redova rimskog velikana, a tiče se i kapitena naše reprezentacije, Aleksandra Kolarova

Viljar je u zimskom prelaznom roku stigao iz španskog drugoligaša Elčea, a u jednoj zanimljivoj anegdoti spomenuo je i kapitena reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova.

AU AU AUUU! Oglasio se Stegan Jović i govorio o Evroligi i budućem učesniku!

- Ne znam koliko ću igrača imati na mojoj strani, ali kada sam video da su uz mene Edin Džeko i Aleksandar Kolarov, bio sam oduševljen, pošto sam do pre tri godine mogao samo da ih gledam iz moje spavaće sobe. Bio sam iznenađen atmosferom u svlačionici Rome. Prvog dana kada sam došao, potpisao ugovor i otišao u trening centar. Prišao mi je Kolarov, koji je znao malo španskog, kako bi me pozdravio: 'Gonza, koliko imaš godina? 21? Ja imam 35, tako da ću za tebe biti gospodin Kolarov!' Zahvaljujem se svima na dobrodošlici, a posebno Karlesu Peresu- rekao je Viljar.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija