• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2020

08:49

POBEGAO IZ KARANTINA ZBOG SINA, PA IMAO "SAOBRAĆAJKU"! Šteta 25.000 evra, a i Bajern će ga KAZNITI!

Fudbal

POBEGAO IZ KARANTINA ZBOG SINA, PA IMAO "SAOBRAĆAJKU"! Šteta 25.000 evra, a i Bajern će ga KAZNITI!

Podeli vest

Džerom Botaeng, defanzivac Bajerna, napustio je karantin te će biti novčano kažnjen

Nemac je napustio karantin koji je obavezan zbog aktuelne pandemije koronavirusa, a potom je 31-godišnjak doživeo lakšu saobraćajnu nesreću.  Boateng je iznenada izgubio kontrolu nad vozilom i udario u bankinu. Srećom, prošao je bez povreda, već samo oštećenjem automobila. Šteta na sutomobilu će ga  koštati 25.000 evra.

NA KRAJU, FUDBAL SE IGRA ZBOG PARA Rumenige JE BAR ISKREN!

SVAKA ČAST, MAJSTORE! Bivši igrač Zvezde donirao 100.000 maski Srbiji!

 

Boateng nije imao dozvolu kluba da u utorak napusti karantina, a sve je učinio ne bi li posetio svog sina. Iako nije jasno precizirao o čemu se radi, pretpostavlja se da je Boatengov naslednik imao zdravstvenih problema.

- Prihvatam svaku kaznu na ovom svetu ako je opravdana. Znam da je bila greška da ne javim klubu za moje putovajne, ali u tom trenutku, mislio sam samo na svog sina. Kada sin zove svog oca, onda naravno da idem, bez obzira koje je doba. Prihvatam svaku kaznu. Želeo bih da vidim tog oca koji ne bi otišao u takvom trenutku da bude sa svojim četvorogodišnjim sinom - objasnio je Boateng naknadno.

 

SVETLO NA KRAJU TUNELA! Bili su akteri "ukletog meča" koji je razneo Italiju, sada su SVI IZLEČENI od korone!

ODLUKA! Baraž Norveške i Srbije pomeren za drugu polovinu 2020!

 

Bajern je u svom saopštenju potvrdio da će igrač biti novčano kažnjen i da će ta svota biti data u humanitarne svrhe.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija