• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2020

11:20

SRCE NIJE DALO U BARSELONU! Bivši kapiten Hrvatske objasnio šta je VERNOST prema klubu!

Fudbal

SRCE NIJE DALO U BARSELONU! Bivši kapiten Hrvatske objasnio šta je VERNOST prema klubu!

Podeli vest

Vernost i fudbalu nekako ne idu zajedno... Teško je odbiti dobru ponudu, više novca i ostati u klubu. Ipak za Darija Srnu, bivšeg kapitena Hrvatske i igrača Šahtjora vernost je bila sve

Imao je ponudu da pređe u Barselonu, ali je jednostavno odbio jer nije želeo da izneveri ljude.

- Nisam mogao da napustim Šahtjor. Bilo je to ratno vreme. Nisam želeo da ljudi misle da odlazim iz kluba jer više nismo u Donjecku. Osetio sam da je ovo važan trenutak u našem životu - životu Šahtjora i Donbasa - rekao je Srna.

Nastavio je u istom ritmu.

Znam koliko su me poštovali i voleli u Donjecku i koliko sam voleo... Jednostavno nisam mogao da priuštim da uvredim ili razočaram ljude. Ne žalim zbog svoje odluke da se ne preselim u Barselonu. Ostao sam u Šahtjoru jer je moje srce donelo takvu odluku, to je to.

Srna je istakao da mnogo ceni iskrenost.

- To mi je najvažniji ljudski kvalitet. Nije mi potrebno ništa drugo. Ako je osoba iskrena sa mnom, možda ćemo nešto smisliti; a ako ne, neće biti dugog puta.

Osvrnuo se i na epidemiju koronavirusa.

Ne znate šta će se sutra dogoditi Svi imamo jedan život i trebalo bi ga živimo u potpunosti. Imamo svoju porodicu, trebalo bi da se volimo, cenimo, poštujemo jedni druge. Trenutno provodimo više vremena sa najmilijima, obraćamo pažnju na stvari koje nikada ranije nismo primetili. Siguran sam da će ceo svet iz ovoga izaći jači i bolji nego što je nekada bio - zaključio je Srna.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija