• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

04.04.2020

18:53

DOŠAO U HOTEL, SEO DA RUČA I UŠLA JE POLICIJA! Evo kako se Prijović branio!

Fudbal

DOŠAO U HOTEL, SEO DA RUČA I UŠLA JE POLICIJA! Evo kako se Prijović branio!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije i doskorašnji fudbaler Al Itihada Aleksandar Prijović pušten je na slobodu ove subote, ali je kažnjen sa tri meseca kućnog zatvora, nakon što je 3. aprila prekršio pravilo o zabrani kretanja

 

Reprezentativac naše države rekao je u policiji, u svoju odbranu, da je nakon treninga seo da sa svojim prijateljem popije piće jer je njegovoj ćerci bio rođendan. Nakon toga ušla je policija.

PRIJOVIĆ PUŠTEN NA SLOBODU! Srpski reprezentativac priznao krivicu, evo kakva ga kazna čeka!

- Prijović je bio na treningu, nakon čega se vratio u hotel da bi ručao. Seo je sam za sto da jede i popije piće. Tada je sreo prijatelja R.M. koji je bio u društvu devojke. Pozvao ga je da im se pridruži jer je njegovoj ćerci rođendan pa je želeo da ga časti. Nakon što su platili račun ušla je policija - kaže izvor Informera.

Foto: Starsportphoto

Podsetimo, pre Prijovića su Slađana i Radiša Trajković Đani potpisali sporazum o priznanju krivice sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom i osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 4 godine

Ma pravi se budala svi znamo sta se deesava i koje mere zabrane su uveli medicinsli strucnjaci. Kaznite ga upravo zbog toga sto se pravi naivan i lud.

surovi

pre 4 godine

Pa zar nisu zabranjene sve sportske aktivnosti ???? Zatvoreni Sportski centri, nema nikakvih treninga ni za koga .... mada ... možda Prijović ima "radnu obavezu" pa na osnovu toga može da se švrćka gde god hoće i kad god hoće !!! Daj bože da sve prođe kako treba i da niko ne zaglavi bolnicu !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija