• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

08.04.2020

09:10

BEK MANČESTER SITIJA ŽESTOKO KAŽNJEN!  Voker zbog orgija gubi 283.000 evra

Fudbal

BEK MANČESTER SITIJA ŽESTOKO KAŽNJEN! Voker zbog orgija gubi 283.000 evra

Podeli vest

Defanzivcu Kajlu Vokeru njegov klub Mančester siti zbog druženja s prostitutkama u vreme karantina odbio dve nedeljne plate, što iznosi čak 250.000 evra * Ostaje i bez mesta u reprezentaciji

Orgijanje u toku epidemije koronavirusa skupo će koštati engleskog defanzivca Kajla Vokera (29)! Fudbaler Mančester sitija zbog seksa s dve prostitutke u karantinu ostaće bez naredne dve nedeljne plate, što ukupno iznosi 283.000 evra. Osim toga, stižu i najave da će zbog kršenja discipline i ugrožavanja života ljudi biti izbačen iz reprezentacije Engleske.

Moralna lekcija

Prijavila sam ga jer je licemer. Ne može uveče da pozove strance na seks, a ujutru da govori ostalima da se čuvaju
Luiz Meknamara, prostitutka

Najskuplji desni bek u istoriji Premijer lige, kojeg je Siti 2017. godine doveo iz Totenhema za 55 miliona evra, prošle nedelje je organizovao orgije u svom stanu u Mančesteru s dve prostitutke, a prisutan je bio i jedan njegov prijatelj. Sve to se dešavalo u jeku epidemije koronavirusa, zbog koje vlada Velike Britanije već danima apeluje da građani ne izlaze napolje i da svedu kontakte s drugim ljudima na minimum.

Sautgejt pobesneo

 

Voker je i sam pozivao navijače da ostanu kod kuće, a istovremeno je u svom domu odlučio da organizuje seks-žurku. On je na taj način rizikovao zarazu, a klub je odlučio da ga kazni standardnom kaznom kada su slični slučajevi u pitanju. Biće mu odbijene dve plate, a u njegovom slučaju to je izuzetno ozbiljna novčana suma - čak 283.000 evra.

Ipak, znatno veća šteta po njegovu karijeru moglo bi da bude odstranjivanje iz reprezentacije. Mediji u Engleskoj prenose da je neobuzdani defanzivac odsvirao svoje kod selektora Gereta Sautgejta, iako se javno izvinio zbog svog postupka.

Džabe se izvinjavao

Voker je odmah po izbijanju afere uputio javno izvinjenje.
- Svestan sam činjenice da kao javna ličnost imam dodatnu odgovornost. Želim da se izvinim porodici, prijateljima, klubu, navijačima i javnosti što sam ih izneverio. Ono što sam uradio u potpunoj je suprotnosti s onim što sam morao da radim u vreme izolacije - naveo je Voker.

- Voker više neće igrati za Englesku dok je Sautgejt selektor. Strateg nacionalnog tima doneo je takvu odluku čim je čuo da je Kajl bio domaćin seks-žurke u svom stanu u Mančesteru. Čeka ga i novčana kazna u visini od dve nedeljne plate. Iako je uputio izvinjenje, to mu neće sačuvati reprezentativni status - objavio je "Dejli star".

Proradio joj moral

Iskusnog defanzivca otkrila je jedna od devojaka koje je iznajmio, Luiz Meknamara (21). Ona je medijima ispričala šta se sve desilo. Posebno ju je pogodilo to što je Voker samo nekoliko sati nakon seksa s njom i koleginicom na društvenim mrežama pozvao ljude da ostanu kod kuće i da se ni sa kim ne druže.

- Čovek koji nas je pozvao u svoj stan predstavio se kao Kaj, ali kada sam došla prepoznala sam o kome se radi. Platio nam je u gotovini 2.500 evra. Ništa ne bih otkrila da se Voker nije pokazao kao licemer. Trebalo je da zna da ne može uveče da pozove strance na seks, a ujutru da drži predavanja svima da se čuvaju. Dovodi druge u opasnost svojim ponašanjem - otkrila je Luiz.

Karantin kršili Griliš, Maunt, Boateng...

Kajl Voker je samo jedan u nizu poznatih fudbalera koji su imali neshvatljive ispade u toku epidemije koronavirusa. Pre njega, fudbaler Aston Vile Džek Griliš bio je na žurci, na kojoj se napio i ujutru slupao svoja kola. Samo veče pre toga apelovao je na ljude da ostanu kod kuće. Osim njega, i fudbaler Čelsija Mejson Maunt napravio je ogromnu glupost, pošto je otišao da igra fudbal s prijateljima, iako je njegov saigrač Kalum Hadson-Odoi bio zaražen koronavirusom. Ispad je imao i fudbaler Bajerna Džerom Boateng, koji je prekršio karantin i izazvao saobraćajnu nesreću.
Od srpskih fudbalera, karantin i policijski čas kršili su Luka Jović, Nikola Ninković i Aleksandar Prijović.


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija