• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2020

21:09

TO JE PAKAO, NAJGORA DROGA NA SVETU! Pobedio je, već 7 GODINA JE TREZAN!

Fudbal

TO JE PAKAO, NAJGORA DROGA NA SVETU! Pobedio je, već 7 GODINA JE TREZAN!

Podeli vest

Legendarni fudbaler, ali i glumac Vini Džons pre sedam godina doneo je odluku života

Odlučio da se otrgne od pakla alkohola, i uspeo je -  sedam godina je trezan.

- Sutra je sedma godina od kako ne konzumiram alkohol. Najgora droga koja postoji na ovom svetu, to će se jednog dana utvrditi. Ako sam ja mogao da prestanem, verujte mi, svi mogu, i vaš život će biti milion puta bolji! To vam garantujem - napisao je Vini na Tviteru.

SVAKA MU ČAST! OVO JE PRIMER SVIMA! Zvezda Liverpula poručila: Razumeću i ako se poništi sezona! Ljudi umiru, ostaju bez voljenih!

Čuveni fudbaler Liverpula imao SAOBRAĆAJKU! Sa ĆERKOM ZAVRŠIO U BOLNICI!

Buran je bio Vinijev život, sudbina ga nije mazila još od tinejdžerskog doba, tada su mu se roditelji razveli. Najteži udarac doživeo je prošle godine - kancer je odneo njegovu najveću ljubav, suprugu Tanju (53). Sa njom je bio u vezi i braku 27 godina, turbulencija je bilo kao i u svakoj dugoj vezi. Vini je pre sedam godina u Moskvi uslikan kako na ulici, pijan, ljubi lokalnu pevačicu. Paparaci su samo to čekali, i Vini je završio na naslovnim stranama tabloida. Tad je shvatio da mora da prestane da pije, i prestao je, a za ostatalo se pobrinula njegova Tanja - oprostila mu je taj ispad.

- Gubitak Tanje je bio najteži trenutak u mom životu, kao i u životima njenih prijatelja i porodice, ali nikad nisam želeo da taj gubitak bude uzaludan. Znam da bi ona volela da svi pomažemo ostalima kako da se izbore sa problemima i tugom, jer je ona to stalno radila - rekao je svojevremeno Vini.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan Dzigurski

pre 4 godine

I ja sam alkoholicar pa sta mi fali, uvek je lepo malo popiti, svet je manje ruzan kada si nacugan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija