• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

08:55

HAOS NA "NOU KAMPU", RAT U UPRAVI, EKIPA SE RASPADA! Pljušte otkazi u Barsi!

Fudbal

HAOS NA "NOU KAMPU", RAT U UPRAVI, EKIPA SE RASPADA! Pljušte otkazi u Barsi!

Podeli vest

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu rešio da najuri potpredsednike i direktore zbog neposlušnosti, a igrače optužio da ne pristaju na smanjenje plata. Španski mediji tvrde da Mesi zbog toga razmišlja da napusti klub

Vanredno stanje na "Nou kampu", ali ne zbog koronavirusa, već zbog odnosa unutar kluba! Sve glasnije su priče da bi Lionel Mesi na kraju sezone mogao da napusti klub jer je nezadovoljan radom predsednika Đozepa Marije Bartomeua.

Pored toga, postoje problemi i u samom rukovodstvu kluba, a predsednik je već doneo radikalne odluke. Bartomeu je dvojici potpredsednika, Emiliju Rusou i Enrikeu Tombasu, dao izbor - da podnesu ostavke ili da im on uruči otkaz.

TOTALNI KOLAPS, POČELO VELIKO SNIŽENJE! Nećete verovati koliko koštaju Mesi, Mbape, Salah...

(FOTO) KO JE ITALIJANSKA SE*S BOMBA? Svi pričaju o njoj, a postala je poznata nakon PO*NO FOTOGRAFIJA!

 

Italijani ga žele

Mesi na leto ulazi u poslednju godinu ugovora i sigurno ćemo pokušati da ga dovedemo
Masimo Morati, bivši predsednik Intera

Predsednik smatra da su mu oni radili iza leđa i da su dojavili medijima za čuvenu aferu od pre dva meseca, kada je otkriveno da je Bartomeu plaćao botove da kritikuju Mesija, Pikea, Suareza, kao i neke bivše igrače. Osim dvojice potpredsednika, Bartomeu je rešio da najuri i direktore Silvija Elijasa i Đozepa Pontea.

Smanjenje plata

Zbog svega ovoga došlo je i do zahlađenja u odnosima najveće zvezde tima Lea Mesija i prvog čoveka kluba, a oni su dodatno pogoršani u prethodne tri nedelje. Bartomeu je indirektno optužio igrače na čelu sa Mesijem da ne žele da pristanu na smanjenje plata, iako je klub u finansijskoj krizi zbog epidemije koronavirusa.

Mesi se oglasio i indirektno optužio predsednika da pokušava da naruši ugled igrača u javnosti.

- Pre svega, želim da razjasnim da smo oduvek bili voljni da prihvatimo smanjenje plate jer savršeno razumemo situaciju. Mi, igrači, oduvek smo bili ti koji prvi pomažu kada klub zatraži od nas. To smo često radili i samoinicijativno u momentima kada smo smatrali da je to važno i neophodno. Zato smo iznenađeni da u klubu postoje ljudi koji pokušavaju da dovedu u sumnju ono što radimo i da ubede javnost da su nas naterali da uradimo nešto što bismo svakako uradili - naveo je Mesi.

Njuels ga zove da se vrati

Argentinska televizija TNT sport objavila je informaciju da je Njuels old bojs, klub u kojem je Mesi ponikao, ponudio ugovor kapitenu Barselone.
- Leo ima ponudu Njuels old bojsa da se vrati kući i završi karijeru u klubu u kojem je i počeo. U klubu su svesni da će mnogi želeti da dovedu Mesija, ali se ipak nadaju da bi mogli da pobede konkurenciju - navodi TNT sport.

Španski mediji tvrde da je sukob otišao toliko daleko da Mesi prvi put ozbiljno razmišlja da napusti klub u koji je došao 2001. godine. Nema sumnje da bi mnogi želeli da vide Mesija u svojim redovima, a prvi se javio Inter.

Čudne stvari

Bivši predsednik "nero-azura" Masimo Morati, koji i dalje ima uticaja u klubu, najavio je da će Inter u letnjem prelaznom roku pokušati da dovede Mesija.

- Mesi na leto ulazi u poslednju godinu ugovora i sigurno ćemo pokušati da ga dovedemo. Ne znam da li ova situacija sa koronavirusom nešto menja, ali mi se čini da ćemo videti čudne stvari u fudbalu do kraja ove godine - rekao je Morati.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija