• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2020

07:40

(FOTO) SKAČE PRITISAK, SVE PUCA… UPOZORILI SMO VAS! Zbog skidanja i GAĆICA joj preti zatvor! Zašto? Pa može da vas ubije!

Fudbal

(FOTO) SKAČE PRITISAK, SVE PUCA… UPOZORILI SMO VAS! Zbog skidanja i GAĆICA joj preti zatvor! Zašto? Pa može da vas ubije!

Podeli vest

Irina Morozjuk, predsednica kluba iz Ljvova, zbog provokativnih fotografija mogla bi da završi u zatvoru, verovali ili ne

Morozjukova je supruga  Mikole Morozjuka nekadašnjeg reprezentativca Ukrajine, a provokativan izgled je dobro unovčila, doneo joj je i mogućnost da ima svoju modnu liniju.

 

Golišave fotografije na kojima se vide tetovaže po celom telu donele su joj 168.000 pratilaca na Instagramu. Irina je krajem 2019. postala prva žena predsednik fudbalskog kluba. Amateri Liona iz Ljvova procenili su da će sa njom dobiti znatno veću pažnju javnosti.

KUKATE, DOSTA VAM JE KREVETA, A MOJ OTAC JE U ZATVORU! Vapaj bivšeg ŠAMPIONA SVETA!

(VIDEO) IZ ZATVORA PRAVAC U LUKSUZ! Ronaldinjo sa robije otišao u hotel sa pet zvezdica!

 

U želji da privuče pažnju Irina je sebi napravila mogući problem. Objavila je snimak u kome peva himnu svoje zemlje, obučena u donji veš u bojama ukrajinske zastave.

 

 

Neki smatraju da zloupotreba državnih simbola, pa je moguće da bude procesuirana. Teško je, ipak, poverovati da bi mogla da dobije zatvorsku kaznu, iako je ona predviđena za ovo delo.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija