• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

13.04.2020

10:39

FUDBALERIMA 40, A UPRAVI 50 ODSTO MANJE PLATE! Tako to rade Portugalci!

Fudbal

FUDBALERIMA 40, A UPRAVI 50 ODSTO MANJE PLATE! Tako to rade Portugalci!

Podeli vest

Sporting iz Lisabona smanjio je fudbalerima plate za 40 posto, prenose potrugalski mediji

Sporting je bio u finansijskim problemima i pre korona virusa, a dolazak pandemije samo je dodatno pogoršao finansijsku situaciju u klubu.

 

NE DAJU PARE! Haos, pobuna igrača i trenera Lokomotive zbog smanjenja plata!

I NIŠLIJE KAO "VEČITI"! Igrači Radničkog razmišljali, pa pristali na smanjenje plate od 50 odsto!



Posle dogovra sa čelnicma kluba, igračima su smanjeni prihodi za 40 odsto u naredna tri meseca, dok je uprava sebi smanjila plate za 50 posto, javlja portugalska agencija Lusa.

Sporting je prvi od tri najveća portugalska kluba koji je objavio ovakvu odluku, a očekuje se da ce istim stopama krenuti Porto i Benfika.

Sve utakmice u portugalskom prvenstvu su stopirane na neodređeno od 12. marta, a da 10 kola pre kraja Sporting je na četvrtom mjestu sa 42 boda, četiri manje od Brage na trećoj poziciji, dok je vodeći tandem Porto (60) i Benfica (59).

U Portugaliji je do sada zabeleženo oko 16.000 slučajeva pozitivnih na korona virusa, dok je 470 osoba preminulo.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija