• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

16.04.2020

16:29

DOŠAO MU GLAVE SUKOB S MAMIĆEM! Bjelica više nije trener Dinama!

Fudbal

DOŠAO MU GLAVE SUKOB S MAMIĆEM! Bjelica više nije trener Dinama!

Podeli vest

Dosadašnji trener fudbalera zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica napustio je klub, saopštio je hrvatski šampion.

GNK Dinamo i Nenad Bjelica dogovorili su sporazumni raskid poslovne saradnje. Klub zahvaljuje Bjelici na dosadašnjoj saradnji i rezultatima koje je ostvario kao trener Dinama - objavili su iz Maksimira.

Bjelica je nedavno ušao u sukob sa Zdravkom Mamićem, šefom dinama koji se od hrvatskog pravosuđa krije u Međugorju u Bosni i Hercegovini, i to ga je koštalo posla. Sukob Mamića i Bjelice počeo je nakon  ispadanja iz Lige šampiona  u poslednjim minutima utakmice protiv Šahtjora, a kulminirao nakon što su Bjelica i igrači odbili smanjenje plata. 

Bjelica je preuzeo Dinamo u maju 2018. godine i na klupi `modrih` ostvario je fantastične rezultate.

EEE, TEK SADA SLEDI HAOS! Posle OTKAZA celom stručnom štabu, Mamić pravi korak koji će JOŠ VIŠE razbesneti navijače!

ZVEZDA I DINAMO SU NAPRAVILI ČUDO! Prosinečki poručio Stankoviću: Neće ti biti lako posle Milojevića!


Osvojio je dve šampionske titule i bio je nadomak treće pre prekida prvenstva zbog pandemije korona virusa, prethodno uspeo je da posle 49 godina prezimi u Evropi i dogura do osmine finala Lige Evrope, dok je ove sezone izborio plasman u Ligu šampiona.

Do razlaza je došlo krajem marta nakon što fudbaleri i stručni štab nisu pristali na smanjenje plata po uslovima kluba.

Dinamo je nakon toga uručio otkaz svim njegovim pomoćnicima, što je samo bio uvod u definitivan razlaz sa Bjelicom, koji je imao godišnju platu od milion i po evra.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija