• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2020

13:58

LUDILO! KAD SI RONALDINJO onda ti apartman PRETVORE U FUDBALSKO IGRALIŠTE!

Fudbal

LUDILO! KAD SI RONALDINJO onda ti apartman PRETVORE U FUDBALSKO IGRALIŠTE!

Podeli vest

Ronaldinjo je pre deset dana pušten iz paragvajskog zatvora u Asunsionu, ali ostaće u kućnom pritvoru

Brazilac i njegov brat Roberto Assis platili su kauciju od 1,6 miliona dolara i sada će odbranu pripremati iz kućnog pritvora.

Ronaldinjo je uhapšen 5. marta nakon što je u Paragvaj ušao s lažnim pasošem, a u zatvoru je proveo 32 dana.

POSLE UTAKMICE ODMAH U AVION! Ovo je samo Ronaldinjo mogao!

(VIDEO) IZ ZATVORA PRAVAC U LUKSUZ! Ronaldinjo sa robije otišao u hotel sa pet zvezdica!

On će do suđena biti u kućnom pritvoru u hotelu u Asunsionu, a Ronaldinjo i njegov brat su jeidni gosti s obzirom na pandemiju koronavirusa. Kako prenose mediji uživa u predsedničkom apartmanu, čak ima jednu sobu za fudbal.

- Nije izgubio smisao za humor. U svaki naš razgovor ubaci malo humora i ne skida osmeh s lica. Tražio je loptu da može da vežba i zabavlja se, a s obzirom na to da hotel nema malo fudbalsko igralište, preuredili smo mu jedan apartman u kojem može igrati sa svojim bratom - rekao je menadžer hotela.

Inače, noćenje u pomenutom hotelu košta 350 dolara po osobi. U sklopu hotela je bazen, spa centar i centar za rekreaciju of šest hiljada kvadratnih metara.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija