• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2020

17:46

TRAGEDIJA U BRAZILU!  Mladi fudbaler preminuo od UDARA STRUJE!

Fudbal

TRAGEDIJA U BRAZILU! Mladi fudbaler preminuo od UDARA STRUJE!

Podeli vest

Velika tragedija dogodila se ove srede u Brazilu gde je fudbaler Kajo Felipe Independijentea (21) preminuo od udara struje tokom kajakinga

Skoro svi svetski mediji preneli su vest da je levi bek život izgubio tako što je zakačio kablove od struje tokom kajtinga.

GOVORILI SU MI DA NIKADA NEĆU HODATI... Ronaldo poslao emotivno pismo navijačima!

- Sa žaljenjem objavljuujemo da je naš fudbaler izgubio život. Iskreno saučešće porodici i prijateljima - stoji u zvaničnom saopštenju kluba.

Kajo Felipe je odigrao 22 meča za ovaj klub i postigao je šest golova, a bio je specijalista za penale i slobodnjake.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija