• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2020

21:55

(FOTO) BOMBA NA PIRINEJIMA! Betis DOVODI jednog od najboljih igrača Mančester sitija!

Fudbal

(FOTO) BOMBA NA PIRINEJIMA! Betis DOVODI jednog od najboljih igrača Mančester sitija!

Podeli vest

Fudbalski klub Betis želi da dovede igrača Čelsija Pedra Rodrigesa i Davida Silvu iz Mančester sitija i poslao im je ponude o angažmanu, preneli su danas španski mediji. Pedru i Silvi ističu ugovori i postaće slobodni igrači, pa bi Betis to želeo da iskoristi i da uz dovodjenje još nekoliko igrača pojača tim

Betis je prošlog leta doveo kapitena Liona Nabila Fekira, a pre toga i Marka Bartru, Djovanija Lo Selsa i Serhija Kanalesa.

(FOTO) FUDBALSKI SAVEZ JE MAFIJA! Ne stišava se BURA, navijači BESNI, GRME NA ČELNIKE!

Pedro je 2015. godine iz Barselone prešao u Čelsi, sa kojim je osvojio Liga kup, FA kup i Ligu Evropa. Trener londonskog kluba Frenk Lampard namerava da pruži priliku mladjim igračima, pa će 32-godišnji Španac napustiti Stamford Bridž.

Foto: AP Photo/Rui Vieira

On je prošle godine rekao da bi želeo da se vrati u Barselonu.

Betis je zainteresovan i za Davida Silvu iz Sitija, kome je ponudio dvogodišnji ugovor. Španski fudbaler nije odlučio gde će nastaviti karijeru, pošto ima ponude Milana, Valensije, iz Japana kao i Intera iz Majamija, čiji je vlasnik Dejvid Bekam.

Silva je 2010. godine iz Valensije došao u Siti za koji je odigrao 423 utakmice, postigao 73 gola, uz 134 asistencije. Osvojio je četiri titule u Premijer ligi.

Silva (34) je rekao da želi da završi karijeru u Las Palmasu, klubu iz rodnog grada, koji je trenutno drugoligaš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija