• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2020

19:10

(FOTO) DR MARIJANA JE BILA U PRAVU! Njene crne slutnje ispotavile su se kao TAČNE!

Fudbal

(FOTO) DR MARIJANA JE BILA U PRAVU! Njene crne slutnje ispotavile su se kao TAČNE!

Podeli vest

Karijera španskog napadača Dijega Koste krenula je silaznom putanjom, o čemu je govorila i poznata srpska doktorka Marijana Kovačević

Doktorka Marijana Kovačević poznata je po tome da su kod nje na oporavak od povreda dolazili Darijo Srna, Dejan Stanković, Robin van Persi, Aleksis Sančes...

I PORED PONUDE ITALIJANSKOG GIGANTA! KONAČNO SE OGLASIO I ON: Ostajem u Realu!

Foto: ap photo

- Kosta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio. Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. godine ne igra dobro- rekla je tada Marijana za "Novosti".

Foto: Reuters

Dijego Kosta je 2014. godine bio jedan od najtraženijih napadača sveta, potom je napravio veliki transfer u Čelsi, ali se vratio ubrzo u Atletiko i ove sezone ima sve manju ulogu.

Zastupnici rođenog Brazilca ponudili su svog klijenta Galatasaraju, kao zamenu za vrlo verovatni odlazak Radamela Falkaa u arapski svet, Koste se takav put nimalo ne dopada. On i dalje želi da cepa mreže, međutim, njegova forma je u konstantnom padu, o čemu je MArijana upravo i govorila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija