• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2020

08:59

JOVELJIĆ ISKREN: Znao sam da neću odmah biti PRVI NAPADAČ, ali ostaviću trag u Frankfurtu!

Fudbal

JOVELJIĆ ISKREN: Znao sam da neću odmah biti PRVI NAPADAČ, ali ostaviću trag u Frankfurtu!

Podeli vest

Dejan Joveljić je ove sezone igrao za Anderleht kao pozajmljeni igrač Ajntrahta iz Frankfurta

Srbin je za klupski sajt kluba iz Frankfurta i pričao o tome  kako mu je u Belgiji, o tome kako ga je pauza prekinula u usponu forme, ali se i našalio na temu igara koje je igrao sa saigračima u Nemačkoj na treningu. A koje su mu očigledno išle od ruke… Poput “fudbalskog golfa”.

 

(FOTO) SPREMAN JE DA POLETI! Ovo je SUPER SRBIN!

GOTOVO JE, ZVEZDINO DETE U ANDERLEHTU! Mladi napadač na pozajmici do kraja sezone!



Što se toga tiče, mogu da kažem da će se kralj uskoro vratiti. Profesionalac sam, daću sve za klub za koji igram, a trenutno je to Anderleht. Do kad ću biti u Belgiji, videćemo - rekao je Joveljić.

- Belgijjska liga je veoma kvalitetna, intenzivna, sa pregršt mladih igrača. Smatram da bih mogao da se izborim za još značajnju ulogu u poslednjoj trećini prvenstva. Nudi pregršt mogućnosti, ali traži i kreativnost, dribling...

Joveljić je dobio  pitanje o duelima koje je imao Vensenom Kompanijem na treninzima.

- On je vrlo snažan fudbaler, veoma je teško proći ga. Srećom igra u našem timu. Ipak, na treninzima pokušavam da ga nadmudrim, iznova i iznova. Izuzetna je osoba i igrač, sjajno je igrati ispred njega i znati da vam čuva leđa.

Nije mu bilo lako da se navikne na nemački fudbal…

- Direktno iz Srbije sam stigao u jednu od najboljih liga na svetu. To je bila velika promena, ali sam se brzo prilagodio. Bio sam svestan da ne mogu da budem odmah prvi napadač, ipak, razvijam se iz dana u dan i siguran sam da ću ostaviti trag u Frankfurtu - rekao je Joveiljić.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija