• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2020

08:22

IMA VELIKE PLANOVE! Matić otkrio u kom klubu će završiti karijeru, biće to u SRBIJI!

Fudbal

IMA VELIKE PLANOVE! Matić otkrio u kom klubu će završiti karijeru, biće to u SRBIJI!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nemanja Matić odgovarao je na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instragram. Neka su bila više nego zanimljiva

 Odrastao sam u malom mestu 60 kilometara od Beograda. U njemu smo se svi poznavali. Većina stanovništva je živela vrlo skromno i siromašno, ali smo bili srećni. Imali smo više slobode od današnje dece. Posle škole smo ostavljali stvari kući i odmah odlazili na teren da igramo fudbal, košarku, odbojku. Roditelji nisu ni znali gde smo, ali su mogli da pretpostave - rekao je Matić.

Otkrio je i gde planira da završi karijeru.

- Ne mogu da kažem da deca danas nisu srećna, ali je naše odrastanje bilo prilično drugačije. Neki od mojih prijatelja i rođaka igraju za lokalni tim. Na amaterskom su nivou, ali napreduju i sad su već na zavidnom nivou. Obećao sam da ću kad završim profesionalnu karijeru još godinu ili dve provesti igrajući za Jedinstvo. Igraću štopera.

Nastavio je u istom ritmu.

- Na početku karijere igrao sam na poziciji ofanzivnog veznog, ali sam naglo porastao i izgubio nešto tehnike. Po dolasku u Benfiku trener Žorž Žezus mi je rekao da sam previsok za desetku i da na toj poziciji ima previše odličnih igrača, poput Aimara i Saviole. Rekao mi je da za mene nema mesta pored njih na toj poziciji, ali da me, ukoliko ga budem slušao i trenirao, vidi na poziciji defanzivnog veznog igrača. Tvrdio je da mogu da postanem jedan od najboljih defanzivnih igrača u svetu, slušao sam ga i danas sam u Mančester junajtedu - otkrio je Matić.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija