• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

17:55

FIORENTINA HOĆE DA PRODA SRBINA! Napoli prvi u redu, cena - 30.000.000 evra!

Fudbal

FIORENTINA HOĆE DA PRODA SRBINA! Napoli prvi u redu, cena - 30.000.000 evra!

Podeli vest

Naš fudbalski reprezentativac Nikola Milenković najverovatnije će napustiti ekipu Fiorentina ovog leta, bar ako je suditi po ceni koju su "ljubičasti" odredili za Srbina

Znaju u Firecni da u Milenkoviću imaju "zlatnu koku" i igrača od kog bi mogli ozbiljno da zarade. Osetili su da je pravi trenutak da povuku poteze po tom pitanju, naročito nakon interesovanja Napolija.

STRAŠNO! SRBIMA PONOVO PRETI KORONA! U Fiorentini novih ŠEST SLUČAJEVA COVID-19!

Tako su u Fiorentinu odlučili da "olabave" pa umesto 50.000.000 evra, sada traže "samo" 30.000.000 što će verovatno naići na odobravanje Napolitanaca pa je tako transfer najverovatnije blizu.

Foto: reuters

Jedini problem za klub Đenara Gatuza mogao bi da bude Kalidu Kulibali, jer se prvo čeka završetak njegove prodaje u Englesku (Mančester junajted ili Liverpul) te bi taj novac odmah bio preusmeren u dovođenje Srbina.

Obe strane bi bile zadovoljne, a sigurno i Milenković koji bi konačno zaigrao u evropskim takmičenjima i u ekipi koja se bori za titulu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija