• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

18:15

UŽAS U ŠPANIJI! Čak petorica fudbalera zaraženi koronom!

Fudbal

UŽAS U ŠPANIJI! Čak petorica fudbalera zaraženi koronom!

Podeli vest

Španska fudbalska liga saopštila je danas da su petorica fudbalera iz klubova prve i druge lige zaraženi korona virusom

Kako se navodi, nijedan od njih nije imao simptome i biće im dozvoljeno da treniraju ako na narednim testiranjima njihovi nalazi budu negativni. Liga nije navela o kojim igračima je reč, niti iz kojih su klubova.

(FOTO) SA NJIM U TIMU SAMO NEBO JE GRANICA! " Defanzivni TERMINATOR" želi dres Zvezde i da igra na Marakani!

U Španiji je ove nedelje počelo ublažavanje restrikcija postavljenih u cilju sprečavanja širenja korona virusa. U sklopu toga fudbalerima je dozvoljeno da individualno treniraju.


Većina njih se u petak vratila u trening centre, uključujući i igrače vodeće Barselone. Atletiko Madrid je u subotu počeo, a Real Madrid će početi sa individualnim treninzima u ponedeljak. Španski mediji juče su preneli da je medju zaraženim igračima odbrambeni fudbaler Atletiko Madrida Renan Lodi. On juče nije trenirao.

Fudbal u Španiji prekinut je sredinom marta, a u Primeri se nadaju da će se sezona nastaviti u junu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija