• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2020

14:37

NIJE REKAO POSLEDNJU REČ U MADRIDU! Jović od čelnika Reala TRAŽI SAMO JEDNO!

Fudbal

NIJE REKAO POSLEDNJU REČ U MADRIDU! Jović od čelnika Reala TRAŽI SAMO JEDNO!

Podeli vest

Luka Jović još uvek nije završio svoje u Realu? Srbin od Reala traži samo jedno

- Jović želi još jednu šansu, ne samo ove sezone, već i u budućnosti. On veruje da zbog male minutaže nije mogao da pokaže koliko stvarno vredi. Odigrao je 770 minuta na 19 utakmica i dao dva gola – piše "AS".

Povreda je dodatno zakomplikovala status mladog napadača, očekuje ga duža pauza i ostaje da se vidi šta će u Realu odlučiti.

Nije sporno da Srbin neće imati problema da pronađe novi klub, spisak timova koji ga žele je dugačak, ali jasno je da želi da pokaže da može da igra u Madridu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija