• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2020

22:40

DUGO SU ODOLEVALI! Odložene utakmice u Belorusiji zbog koronavirusa!

Fudbal

DUGO SU ODOLEVALI! Odložene utakmice u Belorusiji zbog koronavirusa!

Podeli vest

Fudbalski savez Belorusije odložio je danas dve utakmice u toj državi, pošto ima sumnje da su pojedini igrači zaraženi korona virusom

Sumnja se da korona virus imaju igrači iz prvoligaša Minska i drugoligaša Arsenal Džeržinska. Imena igrača nisu objavljena.

KONAČNO JE ODLUČENO! Ovog DATUMA dobijamo osvajača KUPA!

Minsk je trebalo u petak da igra protiv Neman Grodna, dok je Arsenal u subotu imao zakazanu utakmicu sa Lokomotivom Gomelj.


Belorusija nije prekidala prvenstvo zbog pandemije korona virusa, za razliku od velike većine drugih zemalja sveta. Zbog toga je izazvala veliku pažnju javnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija