• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.05.2020

12:43

GLUPOST GODINE! Ne može na klupu zbog PASTE ZA ZUBE!

Fudbal

GLUPOST GODINE! Ne može na klupu zbog PASTE ZA ZUBE!

Podeli vest

Trener fudbalera Augaburga, Hajko Herlih neće biti na klupi svog tima na prvoj utakmici nastavka sezone jer je prekršio pravila karantina - zbog paste za zube

Herlih je u subotu na meču protiv Volfsburga trebalo da debituje na klupi Augsburga nakon dva meseca pauze zbog pandemije korona virusa.

- Pogrešio sam kada sam napustio hotel - rekao je Herlih.

Objasnio je šta se desilo.


- Nalazimo se u karantinu u hotelu i ne bi trebalo da izlazimo. Međutim, postoje situacije koje to jednostavno zahtevaju. Nisam imao paste za zube, a ponestalo mi je i kreme za telo pa sam otišao u obližnji supermarket - dodao je on.

Herlih, koji je za trenera Augsburga imenovan 10. marta, naveo je da je ispoštovao sve propisane mere, ali da zbog te greške neće voditi trening u petak i neće biti na klupi na utakmici protiv Volfsburga u subotu.

Augsburg je naveo da će Herlih ponovo biti na treningu tima tek pošto dva puta bude negativan na testiranju za koronavirus.

Kako bi stekla pravo za ponovno pokretanje sezone, Bundesliga je obećala da će se pridržavati strogih zdravstvenih mera koje pokrivaju gotovo svaki aspekt života igrača. Te mere podrazumevaju i obavezni sedmodnevni karantin pre nastavka sezone.

Utakmica između Augsburga i Volfsburga igra se sutra od 15.30. Augsburg je 14. na tabeli Bundeslige sa 27 bodova, dok je Volfsburg sedmi sa 36 osvojenih bodova.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija