• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

16:54

NAPADAČ ZVEZDE OBEĆAVA GOLOVE! Crveno-beli ne moraju da brinu za efikasnost! (VIDEO)

Fudbal

NAPADAČ ZVEZDE OBEĆAVA GOLOVE! Crveno-beli ne moraju da brinu za efikasnost! (VIDEO)

Podeli vest

Prvi meč posle puna dva meseca odigrali su prvotimci Crvene zvezde. Rival je bila omladinska selekcija koja je pokazala da ima potencijal i karakter. Zvezdin napadač Aleksa Vukanović pohvalio je mlađe kolege, a nije krio zadovoljstvo i zbog postignutog pogotka.

- Svaki meč je sam po sebi težak. Omladinci su zaista ozbiljna ekipa. Rade i napreduju iz dana u dan, što je i normalno u njihovim godinama. Nisu se predavali, do poslednjeg minuta su igrali srcem i pokazali su da na njih se može računati. Očekivano je bilo da smo pokazali kvalitet, ipak smo stariji i iskusniji. Iako je pobeda u drugom planu, ali ipak mnogo znači, zbog svake naredne koja će doći – počeo je Vukanović.

(FOTO) MBOĐ PONOVO U ZVEZDI! Senegalac oduševio navijače crveno-belih!

Bez obzira što je ovo bila kontrolna utakmica, Vukanović ne krije zadovoljstvo zbog postignutog pogotka, ali je pohvalio i mlade snage.

Foto: Starsportphoto

- Naravno da mi znači što sam dao gol, kao i svaki pre ovog. Posle tolike pauze postići pogotak je sjajna stvar. Moglo je biti i više, ali šta je tu. Ovo će mi mnogo značiti na psihološkom planu kako bi se iz utakmice u utakmicu povećavao broj golova i pobeda. Želim da kažem i da su omladinci sjajno odigrali, verujem da u njihovoj ligi igraju više napadački. To danas nisu mogli da urade sa lakoćom, ali sam ponosan što imamo ovako sjajan mladi tim.

Vukanović je opisao i kako sada izgleda njegov tim.

- Naravno, teške su noge i moram priznati da smo pomalo i umorni od celokupnog dosadašnjeg rada. Takav je princip rada našeg stručnog štaba, ali nama ne pada teško da treniramo tim tempom. Trudimo se da ispunimo sve što Dejan Stanković i njegov tim zahteva od nas. Za sada sve to ide po planu i mislim da smo na pravom putu – završio je napadač Crvene zvezde.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija