• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2020

11:30

NEMCI ZA SRBINA TRAŽE 30.000.000 EVRA! Čeka ga veliki transfer na leto!

Fudbal

NEMCI ZA SRBINA TRAŽE 30.000.000 EVRA! Čeka ga veliki transfer na leto!

Podeli vest

Filip Kostić je oduševio i nekadašnjeg trenera Partizana Lotara Mateusa

Kostić je u tekućoj sezoni odigrao 41 utakmicu za Ajntraht, a njegov učinak je izvanredan - 12 golova i 15 asistencija! Nije to promaklo Mateusu.

(FOTO) SUNOVRAT U FRANKFURTU! Ajntraht potučen do nogu, Kostić akter teškog poraza!

RIGOROZNI NEMCI! Klub će NAGRABUSITI ako navijači dođu ispred stadiona!

 

Dovodi se Srbin u vezu sa brojnim klubovima, pominjali su se i premijerligaši poput Kristal Palasa. Sada je nekadašnji trener Partizana imao reči hvale za fudbalera Ajntrahta, koji je svestan da će klubu iz Frankfurta biti teško da ga zadrži.

(FOTO) SUNOVRAT U FRANKFURTU! Ajntraht potučen do nogu, Kostić akter teškog poraza!

RIGOROZNI NEMCI! Klub će NAGRABUSITI ako navijači dođu ispred stadiona!

 

- Verujem da je Kostić na listi želja brojnih većih klubova i da ga čeka veliki transfer na leto. Ono što je pokazivao do sada u sezoni je vrhunski nivo -  rekao je Mateus za nemački "Skaj".

U medijima se spominjalo i ime Lacija među onima koji su zainteresovani za Kostića, dok u poslednje vreme u tom razgovoru se pominje i Inter. Očigledno je Kostić može da bude vrlo koristan po čitavoj levoj strani terena, a kako njegov ugovor sa Ajntrahtom traje do leta 2023, svaki zainteresovani klub će morati da izdvoji dosta novca.

Spekuliše se da će  Ajntraht tražiti 30.000.000 evra za srpskog internacionalca.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija