• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2020

13:57

(FOTO) MAJČIN PIŠTOLJ DONEO U RANCU! Fudbaler se ubio pred našom pevačicom, bili su ludo zaljubljeni!

Fudbal

(FOTO) MAJČIN PIŠTOLJ DONEO U RANCU! Fudbaler se ubio pred našom pevačicom, bili su ludo zaljubljeni!

Podeli vest

Vest da je bivši fudbaler Miljan Mrdaković pucao sebi u glavu šokirala je sve... Nekadašnji reprezentativac naše zemlje izvršio je samoubistvo u petak oko 22 časa, a sada je otkriven i identitet devojke koja je bila sa njim

Kako Telegraf.rs saznaje, s njim u stanu bila je njegova devojka, pevačica Ivana Stanić, koja je pozvala policiju. 

Isti izvor ističe da je par bio ludo zaljubljen a zajedno su živeli nekoliko meseci i da motivi ne bi trebalo da budu njihovi problemi.

Mrdaković je seo na krevet, i uz reči "ne mogu više", uzeo pištolj. Poznati fudbaler se ubio iz majčinog pištolja, koji je doneo u rancu u stan u kojem je živeo sa devojkom.

Ivana je rodom iz Loznice,a poznata je i po učešću u rijaliti programu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija