• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.05.2020

15:55

PUTIN AMINOVAO! Navijači u Rusiji mogu na tribine!

Fudbal

PUTIN AMINOVAO! Navijači u Rusiji mogu na tribine!

Podeli vest

Ruska fudbalska federacija predstavila je plan nastavka fudbalskog prvenstva, koji je potvrdila nadležna regulatorna služba, a kojim je, između ostalog, predviđeno da se navijačima dozvoli dolazak na stadione, izvestio je TAS

Nastavak ruskog prvenstva je najavljen za 21. jun, a prisustvo publike na stadionima pomoćiće klubovima da delimično ublaže gubitke nastale uvođenjem vanrednih mera i prekidom fudbalskog nadmetanja 17. marta.

ZVEZDAŠI ĆE SE RASTUŽITI! Rusi znaju gde će Bane Ivanović igrati naredne sezone!

CSKA ZAVIJEN U CRNO! Korona odnela još jedan život!

 

Susedna Belorusija je za sada jedina evropska zemlja u kojoj je nastavljeno prvenstvo uz prisustvo navijača na stadionima.

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je, "prema mišljenju eksperata zemlja pregurala najgori deo epidemije" i ohrabrio je funkcionere lokalnih samouprava da postupno ukidaju neke restriktivne mere.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija