• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2020

15:24

ZVEZDA GA JE PRODALA ZA 1.700.000 EVRA! Za njega nema mesta u ekipi!

Fudbal

ZVEZDA GA JE PRODALA ZA 1.700.000 EVRA! Za njega nema mesta u ekipi!

Podeli vest

Aleksa Terzić je iz Crvene zvezde letos prešao u Fiorentinu za 1.700.000 evra i potpisao je dugoročni ugovor do 2024. godine

Ali, kako prenosi italijanska Republika, moraće da potraži novi klub. Nije uspeo da se izbori za mesto u ekipi.

ARGENTINAC IDE I PUNI KASU NA "MARAKANI"! Dajte 3.000.000 evra i VODITE GA!

TERZIĆU, REAGUJ! Hoće ga Barsa, ali on NAVIJA ZA ZVEZDU, prati je po Evropi!

 

 

U dosadašnjem delu sezone je odigrao samo dva meča u Kupu Italije, svih 90 minuta protiv Monce i osam minuta kada je ušao sa klupe protiv Čitadele, dok u Seriji A nije debitovao. 

Republika ne ističe da li će Terzić biti prodat ili pozajmljen narednog leta s obzirom na to da ima još četiri godine ugovora.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija