• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2020

08:00

IZAZVALA SKANDAL U SAD! Tea napravila veliki problem: Katai morao da se izvinjava, navijači ga teraju!

Fudbal

IZAZVALA SKANDAL U SAD! Tea napravila veliki problem: Katai morao da se izvinjava, navijači ga teraju!

Podeli vest

Komentari koje je Tea Katai pisala na društvenim mrežama izazvali su haos... Na udaru se našao i sam fudbaler, a izvesno je da ga čeka kazna

Tea je pisala protiv demonstranata u SAD, a nije birala reči. Fudbaler je morao da se oglasi: 

- Objave moje supruge, Tee Katai, na njenim društvenim mrežama, neprihvatljivi su. Ne delim te poglede na svet i ne toleriše se to u mojoj porodici. Rasizam, delimično protiv tamnopute zajednice, nije samo preovladavajuća u Evropi i SAD, već širom sveta. Oštro osuđujem nadmoć, rasizam i nasilje protiv druge boje kože, životi tamnoputih su bitni - napisao je Katai.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ovo je greška moje porodice i preuzimam potpunu odgovornost, pobrinuću se da moja porodica i ja preduzmemo sve bitne korake da naučimo, razumemo, slušamo i podržimo tamnoputu zajednicu. Razumem i da će biti potrebno vremena da zaslužim opet podršku ljudi Los Anđelesa. Spreman sam da uložim neophodan rad i napor da naučim iz ovih grešaka i budem bolji saveznik i zastupnik u borbi za jednakost. Žao mi je zbog bola koji je nanet porodici Los Anđeles Galaksija i svima koji se bore protiv rasizma.

Iz kluba su saopštili da su svesni šta je učinila i da su u pitanju rasistički i nasilni komentari, a 4. juna će se održati i sastanak sa Kataijem i da će tada biti odlučeno šta i kako dalje.

To nije sve, njene poruke naljutile su navijače, pa su profili bračnog para zatrpani negativnim komentarima i pretnjama.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

HTELA JE DA BUDE BAJA U AMERICI,OCIGLEDNO JE DA IMA U NJOJ PROSTAKLUKA...

Blokerka

pre 3 godine

Umislila besposlena blogerka da je veca od dogadjaja i nepravde, ne moze od deminstracija na ulicu u shopping i da se slika to joj smeta, pa misli da moze da misli i komentarise, I ko je pitao za misljenje uopste, ko je ona? Influencer starleta u pokusaju?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija