• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

14:16

ARGENTINAC NA IZLAZNIM VRATIMA! Grci PODEBLJALI PONUDU, Zvezda je NA POTEZU!

Fudbal

ARGENTINAC NA IZLAZNIM VRATIMA! Grci PODEBLJALI PONUDU, Zvezda je NA POTEZU!

Podeli vest

Aris ne odustaje od fudbalera Crvene zvezde Matea Garsije

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je poručio da argentinski krilni fudbaler Mateo Garsija nije na prodaju, posle interesovanja Arisa i Ilije Ivića, sportskog direktora AEK-a.

Zvezda je odbila prve ponude solunskog i atinskog kluba, koji su nezvanično ponudili 1,2 miliona evra za kupovinu Garsije. Očekivano, s obzirom na to da je Zvezda  Argentinca platila dva miliona evra.

(FOTO) STIGLA MILIONSKA PONUDA NA MARAKANU! Zvezda odmah REAGOVALA!

SRBIN NE MOŽE DA ČUJE ZA HRVATA, TO JE NACIONALIZAM! Zvezdin fudbaler se otvorio Argentincima! Govorio i o TENKU!

 

 

Foto: Starsportphoto

Mateo Garsija

 

 

Ali, Arsi ne odustaje tako lako. ​Grčki mediji, posebno oni bliski predsedniku Arisa Teodorasu Karipidisu, jutros su objavili novu informaciju. Aris je podebljao ponudu za fudbalera, koji je pre dolaska na beogradsku Marakanu, blistao u solunskom klubu kao pozajmljeni igrač Las Palmasa. Dao je deset golova i bio ubedljivo najbolji igrač Arisa.

Na sve načine pokušava da ga dovede, a sada je gazda kluba Teodoros Karipidis navodno poslao u Beograd pojačanu ponudu. Tačnije, spreman je da plati 1,2 miliona evra za polovinu Garsijinog ugovora. Drugu polovinu bi zadržala Crvena zvezda i mogla da se nada profitu ukoliko Argentinac ponovo zablista u Solunu. I na taj način privuče pažnju drugih klubova.

Ove sezone Mateo Garsija je na 22 meča postigao četiri gola za Crvenu zvezdu.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 3 godine

gde su tolike pare od lige sampiona!!!!!kada uvek morate najjbolje da prodate!!!u ovom je tazlika izmedju zvezde i dinama,kod nas idu za milion a tamo za 10 miliona!!!!od nas su mocinij 50 puta!!!!klinac za godinu dana vredece bar 5 a ovi nasi strucnjaci forsiraju domace mlade koji trenutno nemaju mesta ni u prvoj ligi srbije!!!argentinac je ime zemlja i vredi!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija