• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2020

13:26 >> 14:04

PREDSEDNIK BAŠ IMA M*DA! Vučić podržao Kataija: TO JE HAJKA I HARANGA, SKANDAL NAD SKANDALIMA, ukidaš pravo nečijoj supruzi da ima svoj stav!

Fudbal

PREDSEDNIK BAŠ IMA M*DA! Vučić podržao Kataija: TO JE HAJKA I HARANGA, SKANDAL NAD SKANDALIMA, ukidaš pravo nečijoj supruzi da ima svoj stav!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je dešavanja u Sjedinjenim Američkim Državama i otkaz Aleksandra Kataija u Los Anđeles Galaksiju

Srpski fudbaler je izbačen iz tima jer se njegova supruga Tea na društvenim mrežama rasističkim izjavama se usprotivila protestima protiv policijske brutalnosti.

IZGUBIO MILIONE, ŽENA MU DOŠLA GLAVE! Evo koliko je Srbin zarađivao u Americi!

KATAI JE NAGRABUSIO, ZBOG ŽENE ĆE GA OTERATI IZ KLUBA! Navijači napravili haos, klub ĆUTI!

 

Foto: RTV Pančevo

Vučić je na gostovanju u emisiji "Lice nacije" na TV Pančevo prokomentarisao kompletnu situaciju u SAD, sa posebnim osvrtom na slučaj Kataija:

- Ono što su uradili na pojedinim društvenim mrežama je skandal nad skandalima, toga se svaki častan čovek gadi kada vidi. Kada imate stotine medija koji govore protiv vas... Oni su našem fudbaleru dali otkaz zato što je njegova žena rekla nešto što se njima nije svidelo? Kakve veze njegova žena ima sa tim kako on šutira loptu?! To vas samo govori o hajci i harangi koja se vodi protiv predsednika Trampa. Ko si ti da ukidaš pravo nečijoj supruzi da ima svoj stav? Ako je počinila krivično delo - goni je. Ako nije počinila krivično delo, ne razumem o čemu se radi - rekao je predsednik Srbije u podršci bivšeg igrača Crvene zvezde.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 3 godine

Kao da je kod nas drugačije. Čim ne podržiš neku izjavu predstavnika vlasti, odmah te proglase neprijateljem i izdajnikom.

Aca

pre 3 godine

Alo bre ona je pozivala da se "ubiju crnačka gov.. " samo u srbiji još takvo mišljenje može da bude u redu ,sramota za celu naciju

Goksy24

pre 3 godine

Pa jeste. Čim ne podržiš neku nakaradnu i bolesnu izjavu opozicije o vlasti ti si izdajnik demokratske opozicije i plaćenik Vučića! Ne lupaj tako ti svega!

Milan

pre 3 godine

Tea Katai je u pravu, što je podržala policiju da spriječi demostrante da pale i pljačkaju trgovine, jer nasilje nisu demonstracije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija