• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

11.06.2020

14:32

OVO NE SMETE DA PROPUSTITE - 17. JUN JE DAN "D"! Srbija će saznati kada igra sa Norveškom u baražu!

Fudbal

OVO NE SMETE DA PROPUSTITE - 17. JUN JE DAN "D"! Srbija će saznati kada igra sa Norveškom u baražu!

Podeli vest

Evropska fudbalska unija (UEFA) će održati sastanak Izvršnog odbora 17. juna, i ovoga puta preko video-poziva, a najvažnija tema biće sudbina Lige šampiona i Lige Evrope, kao i kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo

UEFA će odrediti u nove datume baraža za kontinentalni šampionat, koji je odložen usled pandemije korona virusa. 

Baraž će igrati Srbija, kojoj je protivnik Norveška u polufinalu. Ta utakmica je trebalo da se igra u martu, ali neće biti pre oktobra. 

Biće i potvrđeni gradovi domaćini Evropskog prvenstva koje je odloženo za sledeću godinu.

 

BIJU PO UŠIMA! Kazna 200.000 funti ko prekrši propise u Premijer ligi!

ODLUČENO! LIGA ŠAMPIONA SE NASTAVLJA U NOVOM FORMATU! Svi mečevi igraju se u jednom gradu!

 

 

 

Posle sastanka će se definitivno znati šta će biti sa Ligom šampiona i Ligom Evrope, koje su prekinute u osmini finala.

Nezvanično bi sve trebalo da bude odigrano po ubrzanom formatu u avgustu. Finale Lige šampiona bi trebalo da se igra u Istanbulu, a finale Lige Evrope u Gdanjsku, ali je UEFA prošlog meseca objavila da se trenutno razmatra "niz opcija" za oba takmičenja, što bi moglo da znači i promenu formata.

Spekuliše se da bi preostale faze mogle da budu odigrane na jednom mesto, kao i da dođe do skraćivanja četvrtfinala i polufinala na jednu utakmicu. Što se tiče Lige Evrope, dva para moraju da odigraju i prvu i drugu utakmicu, a moraju se odigrati sve revanš utakmice za ostale parove.

Kvalifikacije za novu sezonu Lige šampiona trebalo bi da počnu pre nego što se ova završi, a grupna faza će početi u oktobru

 

 

 

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija