• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2020

10:45

(VIDEO) DA TI PUKNE SRCE! Sahranjen UBIJENI FUDBALER, ZAPLAKAĆETE kada budete videti kako su ga drugovi ispratili!

Fudbal

(VIDEO) DA TI PUKNE SRCE! Sahranjen UBIJENI FUDBALER, ZAPLAKAĆETE kada budete videti kako su ga drugovi ispratili!

Podeli vest

Pretužno! Mladi fudbaler Aleksandar koga je u Meksiku navodno ubila policija postigao je poslednji gol – na sopstvenoj sahrani

Njegovi drugari organizovali su ispraćaj tako što su napravili "akciju" u kojoj se lopta odbija od kovčega u "gol". Onda svi prilaze da zagrle sanduk u kome se nalazi telo 16-godišnjaka. Nisu izdržali, svi su zaplakali....

Sportski novinar Giljermo Šuc postavio je video na društvene mreže.

- Ovako su u Oahaki uputili poslednje zbogom Aleksandru, 16-godišnjaku koga je ubila lokalna policija. Prijatelji su mu odali počast poslednjim golom. Svi plačemo.

(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK Emilijana Sale pre PADA AVIONA i velike tragedije!

IZLAZIM SAMO DO GROBLJA! Tuga, potresna ispovest oca Hoze Antonija Rejesa!

 

 

 

 

Detalji ubistva nisu sasvim najjasniji. Lokalni mediji pišu da je Aleksandra ubila patrola i da je tom prilikom ranjen njegov drugar. Prema jednom izvoru, dečak je bio na skuteru sa 15-godišnjim drugom. Ono su nešto pre 23 sata bili na benzinskoj pumpi da kupe sok,  a tada je naišla policija i počela da ih juri.

- Kupovali su sok na pumpi. Policija je odmah počela da puca, a pošto su u pitanju dečaci od 15 i 16 godina, počeli su da beže. Policija im nije dala mogućnost da se zaustave ili da skinu maske. Samo su počeli da pucaju i pogodili su ga u glavu. Aleksandar je umro na licu mesta jer mu policija nije pružila prvu pomoć - rekao je rođak ubijenog za list Reforma.

Tužilaštvo je pokrenulo istragu.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija