• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2020

18:00

(VIDEO) BORUSIJA JE BILA PRED KIKSOM, ALI SE ONDA POJAVIO HALAND! Borusija do pobede u 95. minutu, srpski derbi pripao Mijatu i Filipu!

Fudbal

(VIDEO) BORUSIJA JE BILA PRED KIKSOM, ALI SE ONDA POJAVIO HALAND! Borusija do pobede u 95. minutu, srpski derbi pripao Mijatu i Filipu!

Podeli vest

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su danas u Diseldorfu domaću Fortunu sa 1:0, u utakmici 31. kola Bundeslige

 

Jedini gol postigao je Erling Haland u petom minutu nadoknade vremena.

MINIMALAC MILIONERA! Dortmund se mučiio sa Hertom, a onda je Džan stupio na scenu!

U 65. minutu poništen je gol Borusije, pošto je posle upotrebe VAR tehnologije procenjeno da je Rafael Gerero igrao rukom.

Dortmund je ostvario 20. pobedu i zauzima drugo mesto na tabeli sa 66 bodova, četiri manje od vodećeg Bajerna, koji ima utakmicu manje.

Foto: Reuters

Fortuna je pretrpela 15. poraz i ima 28 bodova na 16. mestu koje vodi u baraž za opstanak.


Fudbaleri Verdera pobedili su kao gosti Paderborn sa 5:1 i zadržali šanse za opstanak u ligi.

Dvostruki strelac bio je Devi Klasen, u 20. i 39. minutu, a golove su postigli još Juja Osako u 34, Maksimilijan Egštajn u 59. i Niklas Falkrug u drugom minutu nadoknade vremena. Jedini gol za Paderborn postigao je Abdelhamid Sabiri u 66. minutu.

Foto: Tanjug

Verder sada ima 28 bodova, tri manje od Majnca koji je prvi iznad crte ali ima i utakmicu manje. Paderborn je poslednji sa 20 bodova.

Važnu pobedu ostvario je Union Berlin, protiv Kelna na gostovanju, 2:1.

Union je poveo u 39. minutu preko Marvina Fridriha, a prednost je udvostručio Kristijan Gentner u 67. Konačan rezultat postavio je Džon Kordoba golom u drugom minutu nadoknade vremena.

Union sada ima 35 bodova na 13. mestu na tabeli, koliko ima i Keln na 12. mestu.

U ostalim utakmicama Ajntraht je kao gost pobedio Hertu sa 4:1, a Volfsburg i Frajburg odigrali su nerešeno 2:2.

Kasnije igraju Bajern i Borusija Menhengladbah.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija