• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2020

23:00

KONTE MERKA DŽEKA! Na pragu je senzacionalni transfer u Seriji A!

Fudbal

KONTE MERKA DŽEKA! Na pragu je senzacionalni transfer u Seriji A!

Podeli vest

Trener Intera iz Milana Antonio Konte spreman je da zatraži od uprave kluba da ponovo pokuša da dovede kapitena Rome Edina Džeku

Konte s Džekom želi da upotpuni njegov napadački trio iz snova koji bi se sastojao od napadača reprezentacije Bosne i Hercegovine, Belgijanca Romelua Lukakua i Argentinca Lautara Martineza, koji je bio na pragu prelaska u Barselonu, ali očigledno će ostati u Interu.

(FOTO) UGOVOR JE NA STOLU, SAMO JOŠ DA POTPIŠE! Zvezda na KORAK od velikog pojačanja u pohodu ka Ligi šampiona!

 

 

Inter bi bio još bliže Džeku ako Roma ne izbori plasman u Ligu šampiona, a sve je izvesnije da neće po trenutnom stanju na tabeli, iako treba imati na umu da ‘Vučica’ sprema Džeku novi ugovor do leta 2023.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija