• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2020

21:35

DA LI ĆE ZVEZDA PONOVO KRENUTI PO SRBINA? Reprezentativac je već bio blizu crveno-belih, a sada je na prodaju!

Fudbal

DA LI ĆE ZVEZDA PONOVO KRENUTI PO SRBINA? Reprezentativac je već bio blizu crveno-belih, a sada je na prodaju!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog i povremeni reprezentativac Srbije Andrija Pavlović dobio je odobrenje da traži novi klub nakon što mu je istekla pozajmica u APOEL-u

Njemu je istekao ugovor o pozajmici iz bečkog Rapida i vraća se u austrijski klub sa kojim ima ugovor na još godinu dana. Ipak, izvesno je da će opet morati da razmišlja o promeni kluba jer nije u planovima austrijskog kluba.

DOBRE VESTI SA MARAKANE! Vraća se napadač!

Rapid može opet da ga pozajmi ili da ga proda što je primamljivija opcija s obzirom da je Pavlović pre dva dva leta plaćen 1.300.000 evra kada ga je Rapid kupio od Kopenhagena.

Foto: Reuters

Srpski napadač je tokom minule sezone na pozajmici odigrao 34 meča i postigao 10 golova u svim takmičenjima za APOEL. Pre odlaska iz Čukaričkog 2017. godine bio je nadomak prelaska u Crvenu zvezdu, ali je odlučio da krene put Danske. Možda je sada pravo vreme za povratak na Marakanu kada crveno-belima treba napadač.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija