• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2020

07:15

BIO JE VELIKA UZDANICA ZVEZDE, NA TRENING DOLAZIO BMW-OM! Gde je nestao "zlatni orlić" za koga se pričalo da je novi Piksi?

Fudbal

BIO JE VELIKA UZDANICA ZVEZDE, NA TRENING DOLAZIO BMW-OM! Gde je nestao "zlatni orlić" za koga se pričalo da je novi Piksi?

Podeli vest

Da li se sećate momka koji je predstavljao budućnost naše fudbalske reprezentacije? Robert Prosinečki ga je lansirao u orbitu, sve je krenulo kako treba i onda je usledio strmoglavi pad

Filip Janković bio je jedan od najtalentovanijih fudbalera Crvene zvezde pre devet godina. Debitovao je kod Roberta Prosinečkog u avgustu 2011. godine za prvi tim Crvene zvezde sa 16 godina, 6 meseci i 18 dana protiv Venstpilsa iz Letonije, u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

POSLE PARTIZANA I ZVEZDA SE POJAČAVA IZ SLOVENIJE? Crveno-beli naciljali vezistu Maribora?

Ostao je upamćen po tome što je sa svega 17 godina na treninge dolazio u BMW-u sa registarskim oznakama "Filip". Predviđali su mu da će postati novi "Piksi", ali je karijera nakon odlaska iz Srbije krenula stamputicom.

Foto: Starsportphoto

Bio je član reprezentacije koja je predvođena Veljkom Paunovićem osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu 2015. godine. Od 2013. kada je otišao iz Zvezde promenio je sedam klubova i nigde se nije snašao sve dok prošlog leta nije potpisao za Triglav gde je koliko, toliko uspeo da pronađe formu. Jankoviću do kraja sezone predstoje jako bitni mečevi za opstanak u prvoj ligi Slovenije.

Proteklog vikenda Filip Janković bio je strelac prvog gola za Triglav u meču protiv Olimpije, koji je završen čudnim rezultatom 3:7. Bio je to njegov treći gol ove sezone u 17 utakmica koliko je odigrao u slovenačkoj ligi.

Foto: Starsportphoto©

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

НЕ ВАЛЈА КАД ТИ СЕ ОТАЦ ПРЕВИШЕ МЕША У КАРИЈЕРУ,А ТЕК КАД ТО РАДИ ПОПИШУЉА,ЕЕ ОНДА ЗАВРШИШ КАО МАЛИ ФИЛИП

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija